logo vencanice dar

Salon venčanica u Beogradu – “Dar”

separator vencanice dar

Salon venačanica u Beogradu, se nalazi u samom srcu grada, na uglu Pop Lukine i ulice Maršala Birjuzova, u zgradi pod brojem 53a/8. U toj zgradi koja odiše arhitekturom starog Beograda, na I spratu nalazi se početna stanica za ostvarenje Vaših snova. Ulaskom u glamurozni salon venčanica u Beogradu „Dar“, sve devojke otvaraju vrata bajke o kojoj su od detinjstva maštale. Dovoljno je da se nađete u ovom bajkovito uređeneom prostoru sa mnogo haljina koje su vam na dohvat ruke i čarolija počinje…

salon venčanica u Beogradu Dar

salon vencanica beograd

salon venčanica u beogradu dar

diamond vencanice

Najnoviji modeli

Salon venčanica Dar vam uvek donosi najnovije modele haljina za predstojeću sezonu.

vencanice srce

Ljubav pre svega

Mi jednostavno volimo naš posao i u njega dajemo svu svoju energiju, kao i znanje i ljubav.

star vencanica

Saveti i konsultacije

Uz savete i konsultacije do odabira haljine koja savršeno pristaje uz vaš stas i temperament.

vencanice prepravka

Prepravka modela

Krojačice iz salona venčanica Dar, potrudiće se da dorade i oblikuju haljinu koju izaberete po vašem telu.

salon venčanica dar beograd

Uspomene koje traju do kraja života 🙂

Šta god da ste zamislile na ovom mestu možete i da ostvarite, a devojke koje nisu sigurne kako žele da izgledaju na dan svog venčanja od osoblja salona venčanica „Dar“ mogu da dobiju sjajne ideje. Oni će Vam predstaviti unikatne modele venčnica i haljina, a vi njima možete da date predlog za novi model koji će sa zadovoljstvom prihvatiti. U njihovim modelima od najkvalitetnije svile, čipke, satena, tila, veza, osećaćate se prijatno tokom cele ceremeonije vašeg svadbenog veselja.

salon vencanica beograd srbija

Venčanice Cosmobella

Salonu venčanica u Beogradu “Dar” vam nudi venčanice i haljine luksuznog italijanskog brenda „Cosmobella“. Pored bele, koja je i dalje tradicionalna boja, devojke koje žele da budu drugačije ovde mogu da izaberu krem-zlatne modele širokih venčanica, uskih haljina, ali i kratko-dugih. Ako Vam se baš dopadne neki model, a nije prilagođen Vašoj građi, nadarene krojačice iz salona će se potruditi da je dorade i oblikuju po vašem telu.

Allesandro Angelozzi

Alessandro Angelozzi je dizajner koji kreira venčanice nestvarne lepote, a karakterišu ih kako fenomenalne bajkovite haljine tako i one seksipilne, savremenih formi. Venčanice iz kolekcije „Lost in Paradise“ su lagane poput svile, a spoj sofisticiranosti i modernog kroja odvaja ih od svih ostalih.Ova kolekcija predstavlja savršen spoj glamura i sofisticiranosti, prožeta inovativnim duhom neverovatnog Alessandra.

alessandro angelozzi beograd srbija

Salon venčanica u Beogradu “Dar” brine o svim detaljima

separator vencanice dar

Osim što Vam nudi odevnu kombinaciju za venčanje, salon venčanica Dar može preuzeti na sebe i odgovornost za celokupan izgled pratećih detalja i prostora u kome ćete provesti najvažniji dan.

Ako još niste odabrale haljinu u kojoj želite da izgovorite sudbonosno DA, uđite u „Dar“ i sigurno ćete naći ono o čemu ste oduvek maštale.