Venčanice

Bajkovite venčanice – Oživite svoju bajku uz nestvarne modele čuvenih dizajnera!

Bajkovite venčanice

Bajkovite venčanice imaju posebnu draž i izgledaju zaista čarobno. One imaju i posebnu moć – da pretvore vaše venčanje u bajku koju ćete pamtiti celog života.

Kada birate venčanicu u kojoj ćete izreći sudbonosno ,,da’’, čini se da se suočavate sa morem izbora. Ako niste sigurne šta tražite, odabir idealne venčanice može biti preplavljujuć. Međutim, postoji jedan stil venčanica koji je uvek bio i uvek će biti u modi i činiti da se osećate kao princeza iz bajke, a to je, svakako, princeza stil venčanica.

Prema vodećim stručnjacima u bridal svetu, princeza venčanice još uvek su najpopularniji izbor mlada širom sveta. Razloga za to je više.

Svaka mlada želi da izgleda graciozno i glamurozno na dan svog venčanja. Upravo iz tog razloga neophodna joj je haljina koja će naglasiti ovaj aspekt njene ličnosti. Princeza haljine sa sobom donose posebnu blistavost i sjaj, te ne čudi što ovaj stil prvo pada na pamet kada se spomenu bajkovite venčanice.

Zašto su princeza venčanice kao stvorene za vaše bajkovito venčanje otkrivamo vam u narednim redovima.

Bajkovite venčanice u princeza stilu doprinose luksuznom, plemenitom izgledu

Velika, glamurozna haljina prioritet je za transformaciju u pravu princezu. Stoga je princeza stil venčanice najbolji izbor za sve mlade koje žele bajkovito venčanje, kao ono o kojem su maštale celog života.

Najistaknutija prednost venčanice ovog stila jeste donji deo, odnosno njena suknja. Dizajnirana je tako da ublaži nedostatke koje možda imate, a naglasi struk i ženstvenost.

Glamurozna suknja je element princeza stila koji naprosto ostavlja bez daha i čini da mlada u venčanici zaista bude zvezda večeri.

Bajkovite venčanice

Venčanicu iz Tarik Ediz kolekcije odlikuju luksuzna suknja, naglašen struk i spuštena ramena, kao i dekolte V izreza. Plemenitost ove venčanice dopunjena je elegantnom čipkom, koja se proteže duž cele haljine i čini da se svaka mlada oseća jedinstveno i romantično – baš kao prava princeza. Ova bajkovita venčanica sjajan je izbor za sve mlade koje žele tradicionalan, a u isto vreme moderan izgled na svom venčanju.

Suštinska lepota bajkovite, tradicionalne venčanice

Sa pravom se može reći da bajkovite princeza venčanice nasleđuju svoju lepotu od tradicionalnih venčanica sa dugim ili poludugim rukavima. Ovakav stil venčanice odgovara svim devojkama, jer predstavljan siguran izbor. Dugi rukavi i princeza stil idu ruku pod ruku za elegantan, bezvremenski izgled.

I dok su ranije rukavi na venčanicama bili izrađeni od guste čipke, danas to nije slučaj. Na raspolaganju su vam najrazličitije venčanice sa rukavima od elegantne, sitne čipke, od tila, satena i drugih materijala. Moderne venčanice obično odlikuje jedinstven vez na rukavima, njihova prozračnost i lagani dizajn koji omogućava vašoj koži da diše.

Dugi rukavi na venčanici pogodni su i odgovaraju svim figurama i oblicima tela. To je dodatni razlog zbog kojeg su toliko popularan izbor.

+Bajkovite venčanice

Venčanica Holly iz Tanya Grid Bridal kolekcije je savršen izbor za dame koje žele elegantne, duge rukave, ali i glamuroznu balsku suknju. Ova haljina sačinjena je od svetlucavog tila, a dolazi sa strukturiranim steznikom i leđima na pertlanje.

Još jedna od romantičnih, bajkovitih venčanica svakako je i venčanica iz Cosmobella 2023 kolekcije sa rukavima od čipke i tila. Iako je akcenat na prozirnim leđima, satenski dugmići učiniće da se osećate poput prave princeze tokom vašeg prvog plesa. Prefinjenost i ženstvenost sinonimi su za venčanicu Demetrios Orea Sposa.

Bajkovite venčanice

Princeza haljine možete pronaći i u varijantama sa odvojivim rukavima. One vam omogućavaju udobnost i komfor pri nošenju, dok u isto vreme ostaju elegantne i romantične.

Kada su u pitanju bajkovite venčanice za najlepši dan u vašem životu – nema limita. Odaberite venčanicu koja najviše odgovara vašem ličnom stilu i koja čini da se osećate jedinstveno, magično, elegantno i prefinjeno.

Venčanice Dar nude vam sjajan izbor najluksuznijih, ženstvenih venčanica bridal kuća Tarik Ediz, Cosmobella, Alessandro Angelozzi Couture i mnogih drugih. Zakažite probu venčanica kod nas već danas i pronađite vašu haljinu iz snova!