Venčanice

Minimalističke venčanice

Minimalističke venčanice

Minimalističke venčanice imaju dugu tradiciju, ali su postale popularne tokom pandemije, kada su postojala ograničenja u pogledu broja gostiju. Savršene za mala venčanja, ove svedene kreacije su zauzele vodeće mesto na bridal sceni prethodne 2 godine.

Međutim, svojim prefinjenim krojevima i skupocenim materijalima osvojile su brzinom svetlosti srca budućih nevesti, te ne čudi što su nastavile da vladaju i nakon popuštanja preventivnih meri.

Zašto je ovo glavni trend kada su u pitanju venčanice 2023. godine otkriva vam salon venčanica Dar.

Akcenat je na stilu

Sigurni smo da su sve devojke makar jednom u životu zamišljale svoju svadbenu haljinu. I dok jedne maštaju o raskošnom modelu venčanice princeza kroja, druge žele da istaknu svoj seksipil zavodljivom kreacijom. Neke radije biraju ekstravagantan izgled koji donose dekadentne korset venčanice, dok pojedine slede glavno pravilo u modi „manje je više“.

Minimalističke venčanice

Upravo takvu estetiku pružaju minimalističke venčanice. Stvorene su tako da, bez prenatrpanih ukrasa i složenijih krojeva, istaknu vaš besprekorni stil. Zbog toga glavnu ulogu kod njih ima materijal za venčanice. Ručno rađena čipka, prefinjena svila, nežni saten – samo su neke od luksuznih tkanina koje unose dozu glamura u jednostavni dizajn, dajući zadivljujući efekat koji ostavlja sve goste bez reči.

Minimalističke venčanice

Iako mnogi smatraju da minimalističke venčanice dolaze u samo jednom svedenom, ravnom kroju, na raspolaganju vam je, zapravo, mnoštvo stilova. Za devojke koje žele da se osećaju poput princeze tu je čuveni A-kroj. Senzibilitet pružaju venčanice sa šlicem, a romantične neveste mogu da izaberu modele na jedno rame.

Minimalističke venčanice se lako stilizuju

Jedna od glavnih prednosti minimalističkog dizajna jeste neverovatna moć stilizovanja. Poput praznog slikarskog platna ove venčanice vam dozvoljavaju da kroj podignete na viši nivo, dajući celokupnom wedding look-u lični pečat. U tome vam mogu pomoći moderni ukrasi za venčanice, poput atraktivnog pojasa sa kristalima, predimenzionirane mašne na jednoj breteli ili, pak, našivenih perli duž rukava od tila. Dok smelije dame svoju venčanicu sa golim leđima mogu da ukrase čipkom koja će dodatno skrenuti pažnju na ovaj deo kreacije.

Minimalističke venčanice

Ukoliko ne želite da menjate stil haljline, dovoljno je da dodate zanimljivi aksesoar i vaša venčanica će se u trenu pretvoriti u unikatni model koji oslikava ne samo vaš modni stil, već i karakter.

Idealne za svako venčanje

Počev od slavlja u svečanoj sali, preko ležernije zabave u omiljenom restoranu, pa do venčanja na plaži – minimalističke venčanice odgovaraju svakoj lokaciji i baš svakoj temi slavlja. Tajna njihove svestranosti krije se u udobnosti koju pružaju.

Sofisticirane, a opet lagane i prozračne, ove kreacije daju vam slobodu pokreta tako da ćete u njima uživati tokom čitavog slavlja. Dok mekoća materijala i očaravajući kroj na suptilni način stvaraju impresivni izgled koji oduzima dah.

Minimalističke venčanice

S obzirom da nema komplikovanog dizajna, slojeva tkanine i teške krinoline minimalističke venčanice su lake za transport, te su pravi izbor i za neveste koje su odlučile da sudbonosno „Da“ izgovore na nekoj dalekoj destinaciji.

Minimalističke venčanice svetski poznatih bridal kuća čekaju vas u bogatoj ponudi salona venčanica Dar.