Mesto za venčanje

Mesto za venčanje – Kako odabrati odgovarajuće?

adminvencanja Comment 1 20/06/2022

Mesto za venčanje pretvoriće najvažniji dan u vašem životu u pravu bajku.

Sigurni smo da ne postoji devojka na svetu koja bar jednom nije maštala kako bi joj stajali najpopularniji stilovi venčanica. Iako je svadbena haljina zvezda ovog dogođaja, nikako ne treba zanemariti ni drugi elemente. Pre svega mesto za venčanje.

Prema mišljenju stručnjaka ovo je prvi i najvažniji korak u procesu planiranja venčanja. Ambijent u kome ćete izgovoriti sudbonosno „Da“ postavlja pozadinu za ceo događaj, doprinoseći celokupnom utisku. Zapravo, od njegovog izbora zavisi kako će gosti pamtiti vaše venčanje. Takođe, zavisi izgled fotografija, koje će se naći u vašem svadbenom albumu.

Imajući ovo u vidu poželjno je da, najpre, pronađete mesto za venčanje, a tek onda da se posvetite organizaciji drugih detalja. Međutim, pronalaženje savršenog mesta nije lako. Postoji toliko mnogo opcija koje možete izabrati, bilo da tražite zadivljujuću baštu, elegantnu plesnu dvoranu, porodični restoran ili miran deo plaže.

Da bi potragu učinio lakšom salon venčanica Dar vam daje savete koji će vam pomoći pri odabiru pravog mesta za vašu proslavu.

Koliko novca ste spremni da izdvojite za prostor za venčanje?

Ne postoji ništa više razočaravajuće od pronalaženja mesta iz snova, kada shvatite da je ono daleko iznad vaših mogućnosti. Zato svako planiranje venčanja polazi od budžeta. S obzirom da će njegov najveći deo otići upravo na mesto neophodno je da se dobro informišete o svim pogodnostima koje ono pruža.

Mesto za venčanje

Neki prostori dolaze sa pripremljenom dekoracijom, kod drugih je u cenu uračuna i mladenačka torta ili dodatno ambijentalno osvetljenje. Ove i slične opcije u velikoj meri snižavaju druge troškove, čime direktno utiču na raspodelu budžeta za venčanje. Obratite pažnju i na datum za venčanje, jer su pojedina mesta pristupačnija radnim danima.

Venčanje napolju ili u zatvorenom prostoru?

Sa toplim danima stigle su i proslave na otvorenom. Bez obzira da li ste se odlučili za venčanje na reci, u bašti restorana ili romantičnom vinogradu nemojte da zaboravite da vreme može biti nepredvidivo. Zbog toga je veoma bitno da proverite da li izabrano mesto ima i zatvorenu opciju. Obavezno se uverite da li i unutrašnji prostor odgovara vašim željama. Jedino na taj način rezervni plan neće pokvariti vaš dan.

Ukoliko ne postoji unatrašnji prostor imate opciju da obezbedite veliki elegantni šator, u slučaju da vremenska prognoza predviđa kišu, ali imajte na umu da ovu opciju morate dodatno da platite.

Druga važna karakteristika o kojoj morate voditi računa jeste parking, posebno ako se venčanje održava u centru grada. Niko ne želi da gubi vreme u potrazi za slobodnim parking mestom, a još manje da u elegantnoj toaleti pešači niz kvart kako bi stigao do prostora u kome se održava slavlje.

Da li mesto odgovara temi venčanja?

Poslednjih godina u trendu su venčanja sa određenom tematikom. Kako mesto slavlja daje ton čitavom venčanju, prilikom izbora obratite pažnju da li njegov stil odgovara temi koju ste zamislili. Na primer, ako ste odabrali rustičnu temu, verovatno ne želite da imate venčanje u luksuznom hotelu. Parovima koji planiraju vintage stil slavlja ne odgovara moderni dizajn enterijera, dok glamurozno slavlje prepuno skupocenih ukrasa ne možete imati u malom porodičnom restoranu.

Ukoliko ste mesto za venčanje izabrali, vreme je da posetite salon venčanica Dar, jer vas u njemu čekaju venčanice za 2022. čuvenih bridal brendova.

 

 

1 Comment

Оставите одговор