Venčanice

Kako odabrati venčanicu u odnosu na godine?

Kako odabrati venčanicu u odnosu na godine?

Kako odabrati venčanicu u odnosu na godine, je pitanje koje postavlja većina budućih mlada.

Svima je dobro poznata izreka da „ljubav ne zna za godine“. I dok se neke devojke udaju za momke koje su upoznale u srednjoj školi ili na fakultetu, drugima je sudbina donela srodnu dušu nešto kasnije u životu.

Bez obzira da li ste nakon više godina zajedničkog života odlučili da izgovorite sudbonosno „Da“, da obnovite bračne zavete ili ste tek sada pronašle svoju sreću, jedno je sigurno – izbor venčanice je najvažniji deo planiranja venčanja svim nevestama.

Međutim, kada je u pitanju odluka o omiljenoj haljini malo starije neveste su u nedoumici koja venčanica pristaje njihovim godinama. Imajući ovo u vidu salon venčanica Dar vam daje savete koji će vam pomoći da pronađete venčanicu iz snova.

Bele venčanice za malo starije mlade – da ili ne?

Nažalost, i dalje živimo u društvu u kome vladaju konzervativna uverenja. Jedno od njih jeste da starije neveste, posebne one kojima je ovo drugi brak, ne treba da nose bele venčanice. Ovakva mišljenja ne samo da su zastarela, već i pogrešna.

Kako odabrati venčanicu u odnosu na godine?

Zapamtite, venčanje je vaš posebni dan u životu i treba da se osećate upravo tako – posebno. Zato ponesite venčanicu u kojoj ćete zračiti očaravajućom lepotom, ali i samopouzdanjem. Nikako nemojte da se vodite ograničenjima, jer ne postoje određena pravila o tome šta možete, a šta ne možete nositi kao starija mlada.

Samo zato što više niste u dvadesetim ne znači da morate poneti svedenu, jednostavnu kreaciju. Naprotiv! Godine donose izgrađeni modni stil, te ukoliko vam se nosi model bele glamurozne venčanice ili želite da zasijate posebnim sjajem koji pružaju venčanice sa kristalima, slobodno izaberite takvu svadbenu haljinu.

Kako odabrati venčanicu u odnosu na godine? – Venčanice sa rukavima

Jedan od najtraženijih detalja kada su u pitanju venčanice jesu rukavi.

Kako odabrati venčanicu u odnosu na godine?

Svojim prefinjenim dizajnom, venčanice sa rukavima odavno nose epitet prefinjene gracioznosti. Počev od oversized kroja, preko boho stila, pa do nežnih, lepršavih rukava – ovaj detalj daje dodatni šarm vašem wedding look-u. Ujedno, ima moć da prekrije nedostatke u gornjem delu tela, poput širih ramena ili opuštene kože na nadlakticama.

Venčanice sa rukavima mnogima su asocijacija za zimska venčanja. Svakako, oni unose toplinu, stvarajući kraljevski efekat. Međutim, rukava se ne morate odreći ako planirate venčanje u toplim mesecima. Kratke verzije, sofisticirani ¾ rukavi, pa i dugi izrađeni od najfinije čipke savršeno pristaju letnjim slavljima, te ne čudi što su jedan od vodećih trendova venčanica 2023. godine.

Dužina venčanice?

Pitanje koje često postavljaju buduće mlade jeste koja je idealna dužina i model haljine. Duge venčanice A-kroja su proverena opcija. Dovoljno raskošne da se osećate poput moderne princeze, a opet neverovatno lagane da će vam tokom čitavog slavlja u njima biti udobno.

Kako odabrati venčanicu u odnosu na godine?

Ukoliko želite da izađete iz tradicionalnih okvira izaberite A-kroj midi dužine. Inspirisane modom 50-ih godina tzv. „Tea-length“ venčanice laskaju ženskoj figuri. Krasi ih impresivni dizajn koji unosi dozu romantike u vaše izgled, te su se mnoge neveste zaljubile na prvi pogled u njih. Dodatni razlog leži u činjenici da pružaju mogućnost da pokažete atraktivne cipele za venčanje.

Drage dame, posetite salon venčanica Dar, jer vas u njemu čekaju najnovije kolekcije svetskih bridal brendova, kao što su Cosmobella, Tarik Ediz i Alessandro Angelozzi.