Venčanice

Venčanice 2023. – Šta vas očekuje u novoj sezoni?

Venčanice 2023.

Venčanice 2023. sa nestrpljenjem čekaju buduće neveste.

Složićete se, ništa ne slavi ljubav kao venčanje. Dan ispunjen najdubljim emocijama, romantikom i dragim ljudima donosi najvrednije uspomene. Ipak, ono što devojke zauvek pamte jeste očaravajuća venčanica.

Gotovo je neverovatno kako je haljina stvorena za jedno nošenje toliko poželjna. O njoj se mašta još u tinejdžerskim danima, sa divljenjem govori u društvu i potajno posmatra u izlozima salona venčanica. Imajući ovo u vidu ne čudi što svaka devojka jedva čeka da krene u potragu za svojom haljinom iz snova.

S obziom da kraj godine u bridal svetu znači samo jedno – dolazak novih trendova, salon venčanica Dar vam predstavlja Cosmobella venčanice 2023.

Italijanska sosfisticiranost prožeta tradicijom ručne izrade

Cosmobella venčanice delo su poznatog kreatora Demetriosa Jamesa Eliasa. Strast za modom otkrio je veoma rano, pomažući svojim roditeljima u porodičnoj prodavnici tekstila. Srećom, Eliasov san je postao java kada je 1980. godine otvorio kompaniju koja se bavila dizajniranjem venčanica i svečanih haljina.

Venčanice 2023.

Zahvaljujući neverovatnom talentu i, pre svega, razumevanju šta žene žele, kompanija je vrlo brzo prerasla u brend sa svetskom reputacijom. Ove 2 odlike su do današnjih dana pokretačka snaga u stvaralaštvu, tako da svaka nova kolekcija iznova oduševljava modne kritičare, a žene ostavlja bez reči.

Kreirane sa ljubavlju, a prožete glamurom i elegancijom, Cosmobella venčanice su savršenstvo italijanskog stila, te opravdano nose epitet Visoke mode.

Zašto su Cosmobella venčanice 2023. izbor dama sa stilom?

Otporne na trendove i bezvremenske – najbolji je opis svake Cosmobella kolekcije, uključujući i venčanice 2023. Zapravo, one su najbolji dokaz da suptilni dizajn ne mora isključivo da označava minimalizam, a još manje da bude sveden i jednostavan.

Venčanice 2023.

Radeći sa delikatnim i skupocenim materijalama ukombinovanim sa senzualnim i finim detaljima, Demetrios James Elias je kreirao venčanice za narednu godinu koje su lirske, graciozne i prožete osećajem čistoće. „Volim da stvari izgledaju lagano i delikatno“, objasnio je dizajner.

Bez obzira da li izaberete prefinjeni model venčanice spuštenih ramena od satena, zavodljivi dizajn glamurozne sirena venčanice ili, pak, kreaciju dubokog dekoltea sa magičnim efektom budite sigurne – svaka Cosmobella venčanica učiniće da vaše venčanje izgleda kao iz bajke. Dodatni šarm unose romantični ukrasi, od čipke do svetlucavih aplikacije, koje svakoj haljini daju besprekornu estetiku, a vama osećaj posebnosti kakav i očekujete za svoj veliki dan u životu.

Kombinacija romantike i stila

Oreaposa čini posebnu Cosmobella liniju. Ove venčanice 2023. spajaju klasični stil sa elementima šika, donoseći impresivni dizajn koji pomera granice u bridal svetu.

Venčanice 2023.

Čipka, til, šifon i saten su glavne komponente. Tkanine su upotpunjene dramatičnim izrezima, poput dubokog dekoltea koji naglašava nežnu liniju vrata, čipkanih detalja ispod grudi koji stvaraju iliziju i visokog šlica koji na suptilni način ističe figuru.

Nova Oreaposa kolekcija slavi ženstvenost na različite načina, pružajući raskošne stilske forme inspirisane kako davnim vremena, tako i modernim romantičnim trenucima. Posebnu pažnju privlače venčanice sa dugim rukavima, eteričnog dizajna, koje su vodeći trend za narednu sezonu.

Drage dame, čuvene italijanske venčanice 2023. pravo iz Milana uskoro stižu i kod nas, u salon venčanica Dar, koji je ekskluzivni predstavnik naše zemlje za ovu bridal kuću.

 

 

1 thoughts on “Venčanice 2023. – Šta vas očekuje u novoj sezoni?

Comments are closed.