Venčanice

Venčanice koje naglašavaju ženstvenost

Venčanice koje naglašavaju ženstvenost

Venčanice koje naglašavaju ženstvenost učiniće da se osećate zaista jedinstveno.

Planiranje venčanja podrazumeva više različitih stvari, kao što su pronalazak savršenog prostora u kojem ćete proslaviti sa porodicom i prijateljima, odabir menija i muzike. Ipak, svaka mlada najviše se raduje odabiru savršene venčanice.

Traženje savršene venčanice može biti izazovan zadatak, s obzirom na more različitih krojeva, materijala i stilova. Međutim, to ne mora biti slučaj, kada znate šta zapravo tražite.

Većina mlada želi da se oseća ženstveno, ali i graciozno i luksuzno tokom proslave svog venčanja. Na kraju krajeva, dan venčanja pamtimo celog života, a tu su i fotografije koje nas uvek mogu podsetiti na isti. Prema tome, venčanica koja ima sposobnost da istakne našu ženstvenost, obično je ona prava!

Na koji način venčanice mogu naglasiti žensku figuru i istaći je na pravi način otkrivamo vam u narednim redovima.

Počnimo od dekoltea – Istaknite dekolte i ramena za ženstveni izgled

Jedan od najefektnijih načina za postizanje ženstvenog izgleda i naglašavanje dekoltea jeste odabir haljine za venčanje otvorenih ramena.

Venčanice koje naglašavaju ženstvenost

Venčanice sa otvorenim ramenima su veoma romantične, dok u isto vreme zadržavaju neophodnu dozu bezvremenosti i elegancije. Ukoliko se odlučite za srcast ili V izrez dekoltea venčanice, sasvim sigurno nećete pogrešiti. Ujedno, ove venčanice spadaju u najpopularnije modele venčanica svih vremena.

Venčanice sa elegantnim, uskim bretelama, asimetrični krojevi dekoltea ili venčanice sa jednim rukavom su izuzetno ženstvene i čine vaša ramena vizuelno užim. Ukrštene, široke bretele na dekolteu u obliku slova x mogu biti sjajan izbor za sve mlade koje žele vizelno uža ramena, i, u isto vreme, naglašeniji struk i kukove. Svi ovi stilovi dekoltea učiniće da se osećate jedinstveno i ženstveno.

Venčanice koje naglašavaju ženstvenost i rukavi

Ništa ne govori ’’ženstveno’’ više od dugih rukava izrađenih od elegantne čipke. Upravo iz tog razloga trebalo bi da razmislite i o isprobavanju venčanica sa rukavima.

Sve popularnije postaju venčanice sa spuštenim rukavima, koje u isto vreme ističu dekolte i čine da se osećate elegantno i nesvakidašnje. Spušteni rukavi od luksuzne čipke protkani perlama sjajan su izbor za vaše venčanje. Kada se upotpune savršenom frizurom i dugim velom, ovakve venčanice zaista ostavljaju bez daha!

Još jedan od načina da naglasite svoju ženstvenu stranu jesu odvojivi rukavi. Savršeno se uklapaju u većinu stilova venčanica, a obično dolaze sa venčanicama ,,A’’ kroja suptilnog dekoltea. Ukoliko volite romantične stilove, venčanica sa odvojivim rukavima od luksuzne organze, najmekanijeg tila i čipke je idealna za vas. Ukoliko to želite, rukave možete nositi tokom ceremonije i fotografisanja, a zatim ih skinuti, kako biste uživali u plesanju tokom cele noći.

Silueta venčanice koja naglašava vašu ženstvenu stranu

U zavisnosti od vaših ličnih preferencija, ali i oblika tela trebalo bi da odaberete i siluetu, odnosno stil i kroj venčanice. Međutim, postoje i određene vrste venčanica koje odgovaraju i pristaju praktično svim oblicima tela.

Venčanice koje naglašavaju ženstvenost

Najlaskavije venčanice su one sirena ili ,,A’’ kroja.

Priprijena haljina sirena kroja je raskošna i luksuzna, a opet nežna i ženstvena. Ona uključuje širi donji deo, koji će uravnotežiti vaše proporcije i naglasiti vaše obline. Slično važi i za haljine ,,A’’ kroja, koje odvlače pažnju od sitnih nedostataka, a naglašavaju vaš struk. Većina gostiju svoju pažnju usmeriće upravo na dramatični element ovakve haljine, a to je njena suknja.

Odlučite se za sirena ili ,,A’’ stil venčanice ukoliko želite da pokažete svoju zavodljivu, ženstvenu stranu.

Venčanice koje naglašavaju ženstvenost

Birajte tkanine koje su lagane, poput mekanog tila ili luksuzne čipke, koje odgovaraju vašim preferencijama.

Ukoliko ste u potrazi sa venčanicom iz snova, ne tražite dalje – na pravom ste mestu. U ponudi salona venčanica Dar možete pronaći najluksuznije venčanice iz bridal kuća Alessandro Angelozzi Couture, Cosmobella, Metropolitan Demetrios, Tarik Ediz i mnogih drugih. Posetite nas ili zakažite probu venčanica već danas!

Related Posts