Roma bridal week

Roma bridal week

Kao i uvek, salon venčanica Dar se i ovog puta našao u centru dešavanja!

Reč je o Roma bridal week – u  gde su se i ove godine predstavila najveća imena kada su venčanice i prateća oprema za venčanja u pitanju.

Uživali smo u Rimu, gradu koji u sebi nosi eleganciju, glamur i bogatu istoriju. Međutim, ono zbog čega smo se našli u Rimu, jesu svakako imena svetski poznatih dizajnera i novi modeli venčanica za 2019 godinu.

Svaki aspekt Roma bridal week –a je pažljivo osmišljen od strane organizatora koji najbolje razumeju potrebe kako izlagača, tako i posetilaca. Moramo priznati da je sve bilo savršeno i da je ceo događaj bio izuzetno inspirativan za nas.

Najpoznatija imena u modnoj industriji kada su venčanice u pitanju izložili su svoje nove modele i predstavili inspirativne ideje za narednu godinu.

I ovog puta očarali su nas vrhunskim kvalitetom i inovativnim dizajnom najnovijih kolekcija i uverili, da nas i u 2019 godini čekaju brojna iznenađena.

Manekenke su na pisti šetale u lepršavim, zavodljivim i pre svega zadivljujućim modelima, predstavljajući trendove za narednu godinu.

Kao i uvek, posebnu pažnju kod nas je privukao Demetrios štand, gde smo birali nove Cosmobella modele.

Bajkovite princeze, pune lepršavosti, glamura i romantike, zavodljive sirene kao i one tradicionalne venčanice, samo je mala najava onoga što vas ubrzo očekuje.

Salon venčanica Dar vam i za narednu sezonu priprema iznenađenja u kojima ćete uživati i modele koji oduzimaju dah!

Roma bridal week Roma bridal week Roma bridal week Roma bridal week

Ostavite odgovor