5 koraka do venčanice iz snova

5 koraka do venčanice iz snova

adminvencanja Comments 0 09/04/2021

Pronalazak savršene haljine u kojoj ćete izgovoriti sudbonosno DA nije nimalo jednostavan zadatak.

Ipak, ukoliko znate kakav model vam dobro stoji, ukoliko imate viziju svoje idealne venčanice ili pak znate šta želite – celokupan proces isprobavanja, kupovine ili iznajmljivanja venčanica se ubrzava.

5 koraka do venčanice iz snova

Ipak, ukoliko se pitate kako pronaći haljinu za svoje venčanje, mi vam donosimo 5 koraka do venčanice iz snova. Ovi koraci olakšaće vam potragu za ‘onom pravom’ venčanicom, kao stvorenom za vas.

5 koraka do venčanice iz snova – Odredite svoj budžet i mislite ‘izvan okvira’

Kao prvi od 5 koraka do venčanice iz snova uvek bi trebalo da bude određivanje budžeta. Pre nego što i počnete da guglate ili istražujete stilove venčanica koji vam se dopadaju bitno je znati koliko novca ste u stanju da date za svoju venčanicu. Pre svega, trebalo bi da prodiskutujete o tome sa svojim partnerom. Ukoliko želite venčanicu šivenu po meri, morate znati da one obično koštaju mnogo više nego samo iznajmljivanje venčanica.

5 koraka do venčanice iz snova - DAR

Drugi od 5 koraka do venčanice iz snova podrazumeva to da dobro razmislite o tome kakvu venčanicu želite. Dakle – mislite ‘izvan okvira uobičajenosti’. Ukoliko vam se dopadaju venčanice koje su nesvakidašnje i nisu prema merilima elegancije, zašto da ne? To je ipak vaš dan i vi morate da se osećate kao prava princeza. Ako to podrazumeva nošenje venčanice neuobičajene boje ili stila, odlučite se upravo za takvu venčanicu.

Ona ne mora da zadovolji ukuse gostiju, već samo i isključivo vaše želje i vaš stil. Ako vam se ipak dopadaju klasične linije venčanica – balske haljine ili haljine sirena ili A kroja – i to je sasvim u redu!

Zakažite svoj termin za isprobavanje venčanica na vreme i ne plašite se da iznesete svoje mišljenje

Kada ste odredili budžet i svotu novca koju ćete izdvojiti za venčanicu, sada je vreme da zakažete svoj termin u salon venčanica, kako biste mogle da isprobate različite stilove i modele venčanica.

5 koraka do venčanice iz snova

Salon venčanica Dar nudi vam širok asortiman i najrazličitije modele venčanice renomiranih brendova kao što je, recimo, Cosmobella. Najnovija kolekcija sa sezonu proleće/ leto 2021. godine donosi vam elegantne krojeve i linije, luksuznu čipku i saten, kao i detalje od tila.

Naš salon nudi vam i mogućnost online zakazivanja probe venčanica. Ovo je samo jedna od pogodnosti koje dobijate u našem salonu Dar.

Četvrti korak od 5 koraka do venčanice iz snova jeste taj da se ne plašite da iznesete svoje mišljenje kada se nađete na probi venčanica. Naši savetnici uvek će vam predložiti određene modele koji najbolje pristaju vašoj liniji tela ili vašim željama.

5 koraka do venčanice iz snova

Ipak, ukoliko vam se ipak određeni model više dopada od ponuđenog, važno je da to i kažete. Jasno i glasno. Nemojte se plašiti da iznesete svoje mišljenje. Ljubaznost usluge naš je prioritet! Iz našeg salona možete izaći samo sa osmehom na licu.

Stoga, izuzetno cenimo poverenje koje ste nam ukazali kada ste se odlučili da svoju idealnu venčanicu pronađete upravo kod nas!

5 koraka do venčanice iz snova – Birajte venčanicu u skladu sa svojim oblikom tela

Sasvim smo sigurni da ste o savršenoj venčanici sanjali veoma dugo, još kada ste bile devojčice. Svaka devojčica sanja da jednog dana bude u centru pažnje na svom posebnom danu, danu svog venčanja. Venčanica igra veoma bitnu ulogu u tome. Zato je odabir venčanice važan.

Kada pronađete savršenu venčanicu, to ćete znati odmah! U njoj ćete se osećati magično, komforno, elegantno i zavodljivo.

Ipak, trebalo bi da znate da ne stoje sve venčanice isto na svakom obliku tela.

5 koraka do venčanice iz snova

Ukoliko ste sitnije građe, balska venčanica biće možda pogrešan izbor. Želite da se istaknete vi u njoj, a ne da venčanica preuzme svu pažnju. Ipak, ovaj oblik venčanice i suknje pristaje gotovo svakom obliku tela jer vizuelno sužava i ističe struk.

Ukoliko imate obline, uzak struk i šire bokove, koje želite da istaknete, venčanica sirena kroja biće odlično rešenje!

Ukoliko želite da istaknete struk, ali ne i bokove, venčanica A kroja idealna je za vas.

Želimo da naglasimo da su ovo samo određene smernice kojima bi se trebalo voditi, ali ne i univerzalna pravila. Najvažnije pravilo od svih jeste da se vi osećate odlično u njoj!

Salon venčanica Dar pomoći će vam u potrazi sa savršenom venčanicom i učiniti da vam celokupan proces bude nezaboravno iskustvo.

 

 

0 Comments

Оставите одговор