Kako pronaći idealnu venčanicu

Kako pronaći idealnu venčanicu?

adminvencanja Comments 0 31/03/2021

Kada izgovorite sudbonosno DA čoveku svojih snova, prvo pitanje koje vam se vrzma po mislima je, sasvim smo sigurni, kako pronaći idealnu venčanicu.

Idealna venčanica za vas mora da pristaje vašem obliku tela, kao i da zadovolji vaš lični stil i preferencije. Pa kako se onda snaći u moru najrazličitijih modela i salona?

Donosimo vam nekoliko pravila prilikom odabira savršene haljine koje će vam pomoći da odgovorite na pitanje ,,Kako pronaći idealnu venčanicu?“.

Kako pronaći idealnu venčanicu – Saveti za lakšu potragu za savršenom haljinom

Ukoliko i vas muči pitanje kako pronaći idealnu venčanicu, uz nekoliko naših saveta lako ćete odgonetnuti ovu enigmu.

Kako pronaći idealnu venčanicu

Prvo i osnovno pravilo jeste – budite otvorene za sve opcije. Iako ste u svojoj glavi zamislili kako bi trebalo da izgleda vaša idealna venčanica, često se dešava da kada ga i isprobate u stvarnosti, to ne bude baš kako ste očekivali. Iz tog razloga, trebalo bi da poslušate savete stručnjaka koji se godinama, pa i decenijama bave ovim poslom. Nema lepše venčanice od one koja pristaje vašem obliku tela.

Istražujte venčanice online. Ovo je takođe veoma važno prilikom potrage za savršenom haljinom za vaš najdivniji dan u životu. Što više modela pregledate, jasniju viziju sebe u njima ćete moći da stvorite. Dakle, guglajte sajtove salona venčanica, kupite magazin o venčanjima, prelistajte ga i označite koje venčanice vam se najviše dopadaju. To je najlakši način da shvatite kakav stil venčanica vam se najviše dopada.

Ostavite sebi dosta vremena za isprobavanje venčanica. Tačnije, zakažite termin u salonu na vreme! Bez obzira na to da li želite da iznajmite venčanicu za svoje venčanje ili da kupite istu, potrebno je da na vreme razmišljate o njoj. Ponekad je potrebno i do šest meseci kako bi se haljina koju želite našla u vašim rukama.

Kako pronaći idealnu venčanicu

Odredite svoj maksimalni budžet. Kada znate koliko se novca spremni da izdvojite sa idealnu venčanicu, koliko god neprijatno bilo razgovarati o tome, onda znate i kakve brendove bi trebalo da gledate. Ne gledajte haljine koje ne možete da priuštite. Na taj način rešićete sebe glavobolje i patnje za haljinom koja nije u vašem budžetu.

Kako pronaći idealnu venčanicu – Biranje modela venčanice prema obliku i linijama vašeg tela

Iako ste možda oduvek sanjarili da jednog dana, na svom venčanju, nosite haljinu sirena kroja i zamišljali sebe kako hodate u njoj do oltara, ona možda neće odgovarati obliku vašeg tela.

Iz tog razloga, donosimo vam nekoliko osnovnih pravila prilikom odabira savršenog kroja venčanice za vaš oblik tela.

Venčanice A kroja – Ovaj model venčanice pristaje gotovo svim oblicima tela. Niske dame ovaj kroj učiniće naizled višim, a pritom će stvoriti i iluziju užeg struka. Ovaj kroj venčanice prati liniju struka, a dole se blago širi i divno pada. Eksperti kažu da ovaj model najbolje odgovara telu oblika kruške ili damama sa oblinama.

Venčanice sirena kroja – Neke od najklasičnijih venčanica ikada napravljenih dolaze upravo u ovom kroju. Sirena kroj naglašava i struk ali i bokove, stoga se preproučuje mršavijim damama koje žele da istaknu svoje obline. Ona prati liniju tela, sve do listo, kada se širi i pada na pod.

Kako pronaći idealnu venčanicu

Balske venčanice – Najpopularniji izbor decenijama unazad su predivne, pufnaste balske venčanice. Pristaju svim oblicima tela, jer takođe sužavaju struk i ističu upravo ono što treba. Sve dame koje vole dramatične haljine koje će se dugo pamtiti mogu biti sigurne da će ovakva venčanica ispuniti sva njihova očekivanja!

Salon venčanica Dar – Pronađite svoju savršenu venčanicu kod nas

Vanvremenske venčanice koje će svi pamtiti možete pronaći upravo u salonu venčanica Dar u Beogradu.

Nudimo vam širok asortiman venčanica svetski poznatih brendova kao što su Cosmobella ili Alessandro Angelozzi venčanice.

Salon venčanica Dar nudi vam i mogućnost online zakazivanja termina za isprobavanje venčanica, što štedi vaše vreme.

Posetite nas u srcu Beograda i pronađite venčanicu svojih snova!

0 Comments

Оставите одговор