Sajam venčanja u Beogradu – Magični dani su pred nama

Sajam venčanja u Beogradu – Magični dani su pred nama

Najprestižniji i najvažniji događaj prilikom organizacije venčanja je pred nama. Sajam venčanja održaće se u Beogradu, u hotelu Hilton, 7. i 8. decembra. Događaj organizuje magazin „Reci Da“, a ovogodišnji sajam biće poseban po mnogo čemu.

Prvog decembarskog vikenda 2019. godine održaće se 10. jubilarni „Belgrade Wedding Show“, a brojni učesnici inspirisaće buduće mlade i olakšaće im organizaciju najlepšeg i najromantičnijeg dana.

Na sajmu ćete moći da pronađete idealnu venčanicu, besprekornog kroja koji će perfektno prijanjati uz telo. Venčanice visoke mode dizajnera Aleksandro Angelozija čine sastavni deo naše ponude. Osim ovih modela, kolekcija Demetrios 2020 (Cosmobella) veoma je romantična i graciozna. Bajkovite venčanice kreatora Tarika Ediza učiniće da zablistate i zasenite sve zvanice.

Sajam venčanja u Beogradu

Sajam venčanja u Beogradu – Važno je detaljno isplanirati venčanje

Salon venčanica „Dar“, biće deo ovog izuzetno važnog okupljanja, a naši stručni savetnici pomoći će vam u odabiru idealne haljine koja će učiniti da zablistate na svom venčanju. Savršena venčanica očekuje vas u našem izložbenom prostoru, kao i brojni saveti koje smo uvek spremni da podelimo sa vama. Pomoći ćemo vam da odaberete idealni model haljine koji će istaći sve vaše atribute. Dugogodišnje iskustvo naših stručnjaka i stilista pomoći će vam da budete najbolja verzija sebe tokom bajkovitog dana koji je pred vama. Venčanica koju odaberete u salonu venčanica „Dar“ predstavljaće glavnu temu mnogo nedelja posle venčanja.

Osim toga, imaćete priliku da se konsultujete sa kuvarima, kao i da odaberete omiljeno posluženje na venčanju. Torta, kao kulminacija kulinarskog ugođaja, jedan je od najvažnijih detalja. Na Sajmu venčanja imaćete priliku da degustirate i odaberete najukusniju poslasticu.

Sajam venčanja u Beogradu

Brojni izlagači će vam pomoći da vaš, poseban dan protekne baš onako kako ste zamišljali i maštali od detinjstva. Osim venčanica i zakuske, moći ćete da odaberete i nakit, kao i dekoraciju prostora. Ne zaboravite i na kićenje svatova. Brojne detalje treba organizovati i isplanirati, a ovakav događaj i postoji zbog toga da bi učinio da vam neka sitnica ne promakne tokom planiranja.

Čekamo vas u hotelu Hilton prvog decembarskog vikenda! Naši modeli venčanica i brojni saveti i preporuke, olakšaće vam organizaciju venčanja. Salon venčanica „Dar“ je tu za vas!

Ostavite odgovor