Vikend venčanica za 2023. godinu

Vikend venčanica za 2023. godinu

Vikend koji je pred nama pruža pravo iznenađenje za sve buduće neveste. Naime, salon venčanica Dar 3. i 4. decembra organizuje predstavljanje nove kolekcije za 2023. godinu italijanske kuće Demetrios.

Vikend venčanica za 2023. godinu

U samom srcu Beograda, na uglu Pop Lukine i ulice Maršala Birjuzova nalazi se malo bridal carstvo, koje našim damama više od 2 decenije donosi ekskluzivne venčanice. Jedan od vodećih luksuznih brendova u njemu upravo je Demetrios, koji nosi ime po svom osnivaču i čuvenom dizajneru Demetriosu Jamesu Eliasu.

Svojim nespresušnim talentom, osluškivanjem želja žena i inovativnim dizajnerskim rešenjima, poznati kreator svake sezone obogaćuje kolekcije novim modelima koji svojim bajkovitim formama pomeraju granice viđenog. Najbolji dokaz jeste Cosmobella linija za 2023. godinu koju ćete imati prilike da vidite tokom Vikenda venčanica u salonu Dar.

Vikend venčanica za 2023. godinu

Neverovatni spoj eterične estetike sa magičnim siluetama oslikava nove Cosmobella modele, unoseći prefinjenu ženstvenost i posebni šarm u wedding look. Kolekcija se izdvaja najfinijim materijalima, poput nežne čipke i razigranog tila, koji su isprepletani skupocenim ukrasima u vidu ručno veženih detalja, perli i svetlucavih niti tako da stvaraju zadivljujući efekat koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Vikend venčanica za 2023. godinu

Počev od senzualnih dekoltea i romantičnih spuštenih ramena, preko zavodljivih golih leđa, pa do dramatičnih izreza koji naglašavaju lepo oblikovanu žensku figuru – svaka venčanica je posebna priča, koja vas iznova osvaja.

Prava poslastica stiže za devojke koje će u zimskim mesecima izgovoriti sudbonosno „Da“. Venčanice sa dugim rukavima od tila i čipke plene glamurom dostojnog crvenog tepiha, dok za smele devojke tu je korset model koji će vas u trenu pretvoriti u modernu princezu.

Vikend venčanica za 2023. godinu

Drage dame, izdvojite vreme da posetite ovog vikenda salon venčanica Dar, jer vas pored mogućnosti da vidite izbliza impresivne kreacije i osetite pod prstima očaravajuće materijale od kojih su izrađene, čekaju i povoljnosti pri rezervaciji ili kupovini venčanice iz snova.

Ostavite odgovor