Nova kolekcija Cosmobella venčanica za 2023. godinu uskoro stiže!

Nova kolekcija Cosmobella venčanica za 2023. godinu uskoro stiže!

Dolazak nove godine posebno raduje buduće neveste, jer ona donosi i nove trendove u bridal svetu. Magični krojevi, novi stilovi, kao i osveženi, dobro poznati, Cosmobella dizajn koje smo sa oduševljenjem posmatrale na reviji Bridal Week-a, sada konačno možemo da vidimo i uživo zahvaljujući salonu venčanica Dar.

Više od 30 godina čuvena italijanska kuća, pod vođstvom Demetriosa Jamesa Eliasa, stvara bajkovite modele, koje obožavaju neveste širom sveta. Poneti Cosmobella raskošnu princezu ili elegantnu venčanicu u sirena stilu postalo je stvar prestiža, te ne čudi što čuveni brend nosi epitet Visoke mode.

Nova Cosmobella kolekcija opravdala je sva očekivanja nevesti. Demetrios James Elias je još jednom pokazao svoj nepresušni talenat, kojim pomera granice u dizajnu. Izrađene od skupocenih materijala, kao što su svila, saten, čipka, taft i til, sa besprekornim detaljima ove venčanice plene glamurom koji se pamti.

Počev od zavodljivih šliceva, preko prefenjenih rukava ukrašenih čipkom, pa do seksipilnog korseta koji naglašava uzani struk – svaka venčanica. isprepletena je eteričnom estetikom koja će uneti posebnu dozu romantike u najvažniji dan vašeg života. Ujedno, pružiće vam originalni izgled, jer svaki model krasi unikatna forma, koja se izdvaja od drugih kolekcija.

Gotovo je nemoguće ostati ravnodušan pred ženstvenošću i šarmom kojim zrače delikatni cvetni ukrasi napravljeni od ručno vežene čipke ili, pak, očaravajućim sjajem svetlucavog tila koji čini da se osećate poput moderne princeze.

Pored dobro poznatog detalja u vidu golih leđa, Cosmobella je za narednu godinu uvrstila i modele sa spuštenim ramenima. Namenjene su devojkama koje vole jedinstvene, senzualne i sofisticirane haljine kojim će na suptilni način istići nežnu liniju vrata i stvoriti zadivljujući efekat.

Venčanje 2023.

Drage dame, ukoliko ste odlučile da izgovorite sudbonosno „Da“ naredne godine, pravi je trenutak da posetite salon venčanica Dar, jer vas u njemu čekaju novi Cosmobella modeli. Budite ispred svih, rezervišite venčanicu koju sigurno niste videle na drugim nevestama.

Novu kolekciju Cosmobella za 2023. godinu možete pogledati ovde!

Ostavite odgovor