Vereničko prstenje

Vereničko prstenje – Kako odabrati pravi?

adminvencanja Comment 1 05/06/2022

Vereničko prstenje je omiljeni nakit svih žena.

Venčanje je vrhunac ljubavi, ali pre nego što se upustite u ovaj veliki korak čeka vas još jedan važan događaj, a to je – veridba.

Romantični trenutak ispunjen najdubljim emocijama čini da vam srce zalupa brže. Čak i ako ste slučajni svedok beskrajne ljubavi dvoje mladih sigurno će se i vama oči ispuniti suzama radosnicama. Naravno, glavna zvezda je verenički prsten sa dijamantom.

Kao najdivniji simbol ljubavi, ovaj prsten ima neverovatnu moć. Ne samo da će vas svakog dana podsećati na dan kada ste izgovorile sudbonosno “Da”, već će svakom vašem stajlingu dodati dozu prefinjene elegancije.

Imajući ovo u vidu ne čudi što su muškarci na slatkim mukama kada krenu u potragu za pravim prstenom. U mnoštvu razlitih stilova i oblika treba pronaći onaj koji će voljenu ostaviti bez reči.

Vereničko prstenje

Da bi vam olakšao izbor salon venčanica Dar vam otkriva koje je vereničko prstenje u trendu ove godine.

Vereničko prstenje inspirisano velikim ljubavima

Iako je klasični model sa jednim okruglim dijamantom uvek u trendu, ove godine juveliri predlažu smelije modele. Tako je na scenu stupila čuvena “Toi Et Moi“ forma. Sastoji se od 2 dijamanta koji su postavljeni jedan uz drugi tako da simbolizuju mladi par, što ukazuje i naziv koji u prevodu sa francuskog znači “ti i ja“.

“Toi Et Moi“ vereničko prstenje svoje postoje duguje Napoleonu Bonaparti. Naime, čuveni vojskovođa je Žozefinu zaprosio prstenom ukrašenim safirom i dijamantom u vidu 2 suze.

Osim izuzetne ljubavne priče i gracioznog dizajna, ono što izdvaja ovaj prsten jeste neverovatna mogućnost kombinovanja kako u pogledu rezova dijamanata, tako i u spajanju sa dragim kamenjem u boji.

Vereničko prstenje dostojno kraljica

Baš kao što venčanice u ampir stilu zauzimaju prvo mesto kada su u pitanju najpopularniji stilovi venčanica, tako je Halo stil vodeći trend u 2022. godini među prstenjem za veridbu.

Vereničko prstenje

Halo prsten krasi jedan centralni dijamant koji je okružen sa više manjih. Upravo ovakva forma čini prsten većim, stvarajući zadivljujući efekat. Bez obzira da li izaberete veći i manje dijamante istog oblika ili se odlučite za očaravajuću kombinaciju sa centralnim kamenom u boji budite sigurne – vaš verenički prsten privući će pažnju gde god se pojavite.

Kao insppiracija može vam poslužiti prsten princeze Dajane koji danas nosi Kejt Midlton, što dokazuje da je Halo stil omiljeni među damama plave krvi.

Glamurozno vereničko prstenje

Za devojke koje neguju nekovencionalni stil pravi izbor je prsten sa dijamantom emerald reza. Ovaj oblik je nastao kako bi dočarao zelenu boju dragog kamena po kome je dobio nazuv. Međutim, vrlo brzo je našao svoje mesto među dijamantskim prstenjem za veridbu.

Karakteriše ga pravougaoni oblik ravnih linija koje naglašavaju dubinu i sjaj dijamanta. Dok gracioizna forma podiže svaki stajling na viši nivo.

Vereničko prstenje

Besprekoran, a opet fascinantan verenički prsten sa dijamantom emerald reza pomoći će vam da pokažete istančan ukus, te opravdano nosi epitet prestižnog nakita.

Drage dame, ako je na vašoj ruci zasijao prelepi verenički prsten pravi je trenutak da posetite salon venčanica Dar, jer vas u njemu čekaju venčanice za 2022. godinu svetski poznatih brendova.

 

Оставите одговор