Neobična venčanja

Neobična venčanja su dokaz da ljubav nema granice!

adminvencanja Comments 0 10/06/2022

Neobična venčanja privlače pažnju.

Venčanje je najvažniji događaj u životu mladog para, te ne čudi što se o njemu razmišlja i mnogo pre nego što budući mladoženja krene da razgleda vereničko prstenje kako bi pronašao onaj pravi za svoju voljenu. Zapravo, svako ima svoju viziju kako treba izgleda ovaj dan. I dok jedni maštaju da sudbonosno „Da“ izgovore na nekoj udaljenoj, egzotičnoj plaži, drugi radije biraju romantično venčanje na reci uz brod obasjan svetlošću lampiona.

Čak i u pogledu forme postoje razlike. Pojedini parovi svoju sreću žele da podele sa svima, te se odlučuju za tradicionalno slavlje u velikoj svečanoj sali sa mnoštvom zvanica. Dok oni koji se ne drže konvencionalnih pravila pre će napraviti malo venčanje u bašti lokalnog kafića.

Bez obzira kakva je slika vašeg idealnog venčanja jedno je sigurno – ovaj dan predstavlja krunu ljubavi i novi početak u vašoj bajci života.

Neobična venčanja prevazile sve granice

Ljubav ne poznaje razlog, nema granice, niti je može udaljenost sprečiti. Njena jedina namera jeste da okupi ljude kojima je suđeno da budu zauvek zajedno. Upravo u tome se krije i lepota ljubavi. Jedino ona ima moć da premosti različite kulture, religije, pa i generacijski jaz. Međutim, šta je sa ljubavima koje se održavaju na daljinu? Kako njih krunisati brakom?

Ma koliko delovalo teško veza na daljinu ima svoje čari. Zaljubljeni pogledi na aerodromima, čekanje na poziv preko interneta, učenje jezika voljena osobe – samo su neke od slatkih prepreka u ljubavi na relaciji 2 države. Ipak, ono što je očaravajuće jeste priča o upoznavanju, koja je neretko prožeta brojnim anegdotama. Jednu takvu, neverovatnu priču o ljubavi otkriva vam salon venčanica Dar.

Neobična venčanja prate neobične ljubavne priče

Svaka ljubav je posebna, ali možemo slobodno reći da je Fionina i Igorova, zaista, fascinantna.

Neobična venčanja

Sve je počelo kada se Igor zaputio čak na afrički kontinent kako bi oženio druga. Nije ni slutio da će na preko 5.000 km udaljenosti od rodne zemlje pronaći ljubav svog života. Ali, kako život režira gotovo nemoguće događaje, tako je Igor u Keniji sasvim slučajno upoznao Fionu. Prelepi osmeh, gusta crna kosa i graciozni stast bili su dovoljni da se Igor zaljubi na prvi pogled. Na njegovu sreću, ni Fiona nije ostala ravnodušna. Svoju ljubav mlada Kenijka je potvrdila kada je odlučila da započnu zajednički život u Srbiji.

Iako su planovi zaljubljenog para bili savršeni, realizacija je morala da sačeka. Gomila papira koja je neophodna za sklapanje braka sa stranim državljaninom, dozvole, takse – deo su administracije koji ih je čekao. Problem je dodatno nastao zbog pandemije koju je izazvao korona virus, te su morali da se suoče i sa ograničenjima i zabranama putovanja.

Naoružani strpljenem, Fiona i Igor su pokazali da je njihova ljubav jača od svih prepreka i na oduševljenje njihovih najmilijih ovog proleća su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav.

Neobična venčanja ne mogu se zamisliti bez venčanice visoke mode

S obzirom da je Fionina i Igorova ljubavna priča prava filmska, takav je bio i wedding look neveste. Fiona je izabrala Cosmobella model glamurozne sirena venčanice koji je dostojan crvenog tepiha.

Neobična venčanja

Čuveni bridal brend je poznat po kreacijama sofisticiranih krojeva koji slave žensku figuru. Nežne, a upečatljive, moderne, ali i vanvremenske – Cosmobella venčanice oslikavaju prefinjenu estetiku koja ostavlja bez reči. Dok kombinacija senzualnih detalja i najskupocenijih materijala, poput ručno rađene čipke i prirodne svile, daju dozu luksuza kakvu svaka nevesta želi za svoj dan.

Drage dame, Cosmobella venčanice vas čekaju u salonu venčanica Dar.

 

0 Comments

Оставите одговор