Venčanice

Ariamo venčanice – Gde se snovi susreću sa dizajnom!

Ariamo venčanice

Ariamo venčanice krasi nestvarna lepota.

Venčanje je najvažniji događaj u životu, te ne čudi što se svaki deo pažljivo planira. Počev od izbora mesta, preko odabira dekoracije, pa do svadbene torte – svaki detalj ima važnu ulogu u stvaranju vaše bajke. Ipak, buduće neveste najveći značaj pridaju potrazi sa savršenom haljinom za venčanje.

Iako ćete očaravajući model venčanice obući samo jednom u životu, ovo je haljina o kojoj sve devojke maštaju. Poput prave zvezde slavlja ima moć da vas pretvori u glamoruzonu divu. Dok će vaš wedding look učiniti vrednim pamćenja.

Zaista, ima nečeg magičnog u ovim nestvarnim kreacijama, te su opravdano prva asocijacija na pomen buduće neveste.

S obzirom da u bridal svetu postoje brojni brendovi, salon venčanica Dar vam predstavlja Ariamo venčanice.

Haute Couture u bridal modi

Ariamo venčanice, zapravo, su delo Ariamo Fashion Group. Brend je osnovan 2015. godine. Zahvaljujući veličanstvenom, maštovitom dizajnu vrlo brzo se izdvojio, tako da je danas omiljen među nevestama širom sveta.

Ariamo venčanice

Ime predstavlja fuziju dve evokativne italijanske reči, „aria“ i „amo“, što u prevodu znači „vazduh“ i „ljubav“. Upravo ovaj spoj najbolje opisuje samu srž brenda. Odnosno, težnju i posvećenost da stvore haljine inspirisane ljubavlju koje će biti lagane za nošenje.

Pod Ariamo Fashion Group dolaze čak 3 linije. Potpuno različite, a opet impresivne lepote, one plene besprekornom elegancijom kakvu očekujete za svoj veliki dan. Bez obzira da li želite da budete boho lepotica, urbana trendseterka ili, možda, italijanska aristokratkinja – u Ariamo venčanicama osećaćete se posebno.

Stvorene sa pažnjom na svaki detalj, svadbene haljine čuvenog brenda mogu se pohvaliti i izuzetnom svestranošću, te smo sigurni da će ispuniti želje baš svake neveste.

 Ariamo venčanice koje će vas učiniti jedinstvenim!

Ono što izdvaja Ariamo venčanice je naglasak na beskompromisnom dizajnu koji donosi jedinstveni izgled. Sa ovim kreacijama nećete nositi samo haljinu u trendu, već venčanicu koja je odraz visoke mode.

Svaka nova kolekcija oslikava vizuju brenda. Samim tim, izabrana venčanica pomoći će vam da pokažete najlepšu verziju sebe i da budete najšarmantnija nevesta ovog prvog dana novog života. Svakako, oduševljeni pogledi vaših gostiju neće izostati.

Ariamo venčanice

Ariamo venčanice su ručno rađene, te čine pravo remek delo. Naizgled prozračne, minimalističke, nose dozu šika kroz skupocene tkanine, kao što su čipka i organza. Dok upečatljivi sjaj pružaju raskošne šljokice, vez i perle, stvarajući wow efekat.

Venčanice za moderne princeze

Posebnu liniju u okviru Ariamo Fashion Group čine Madioni venčanice. Kreirane su za savremenu mladu koja traži spoj najnovijih trendova i dodir tradicije za svoj poseban dan.

Pod veštim rukama dizajnera stvorene fantastične siluete koje pomeraju granice u bridal trendovima.

U liniji dominiraju venčanice sa dugim rukavima. Izdvajaju se ne samo atraktivnim rukavima, već i složenim ukrasima koji su pažljivo postavljeni na vrhunske tkanine i usavršeni do najsitnijih detalja tako da svakoj haljini pružaju originalnu privlačnost.

Nasuprot romantičnim kreacijama, dolaze zavodljive venčanice sa šlicem. Duboki prorez u prvi plan stavlja vitku noge. Dok svetlucavi materijali unose luksuz dostojan dama plave krvi.

Ariamo glam venčanice 2024. možete pronaći i kod nas, tačnije u salonu venčanica Dar.