Venčanice

Venčanice sa šlicem – Za šik i moderne mlade

Venčanice sa šlicem

Venčanice sa šlicem su vodeći bridal trend ove sezone.

Venčanje je jedan od najvažnijih dana u vašem životu. Ispunjen romantikom, nežnošću i dubokim emocijama svaki trenutak u njemu ćete pamtiti zauvek. Naravno, tome u velikoj meri doprinosi i svadbena haljina.

Venčanice su od davnina smatrane za najpoželjnije haljine devojaka, te ne čudi što su tokom istorije zauzimale visoko mesto u svetu mode. Zvezda venčanja, kako je mnogi nazivaju, ima moć da učini da zablistave poput prave dive sa crvenog tepiha, pružajući vam jedinstveni izgled, neviđen do tada.

Zaista, ima nešto magično u ovim bajkovitim kreacijama. Već pri samom pogledu oči će zasijati jače, dok srce počinje da treperi kada po prvi put probate jednu od njih. Svaka je posebna, svaka sofisticirana i baš svaka pleni nestvarnim glamurom od kog zastaje dah. Ipak, u mnoštvu krojeva izdvajaju se venčanice sa šlicem.

Zašto su venčanice sa šlicem posebne?

Verovali ili ne, šlic na ženskoj odeći se pojavio iz praktičnih razloga. Nastao je kako bi omogućio nesmetano kretanje pri nošenju pencil suknje. Vrlo brzo dobio je estetsku ulogu, te se našao na haljinama, a zatim i na venčanicama.

Venčanice sa šlicem

Bez obzira da li ste izabrale čipku, svilu ili neki drugi materijal za venčanice – svojom atraktivnom formom, šlic će vas transformisati u seksi, smelu i modernu nevestu. Ovaj mali, ali upečatljivi detalj je dovoljan za wow efekat koji će učiniti da se vaša svadbena haljina izdvoji od drugih.

Venčanice sa šlicem krasi ne samo neverovatna zavodljivosti, već i gracioznost, te savršeno odgovaraju svakom stilu venčanja. Dok posebni šarm ovog modela se krije u činjenici da vam pruža mogućnost da pokažete vitke noge i zanimljive cipele za venčanje.

Venčanice sa šlicem nude bezbroj opcija

Venčanice sa šlicem dolaze u različitim varijantama.

Venčanice sa šlicem

Bočni šlic je smešten na jednoj strani, te suptilno naglašava vašu figuru. Istovremeno seksipilan i sofisticiran, ovaj šlic karakteriše izuzetna prilagodljivost, kako stilu, tako i silueti neveste.

Prednji šlic je postavljen na prednjoj strani i to u samom centru. Idealan je za glamurozne sirena venčanice, jer daje dozu zavodljive elegancije.

Visoki šlicevi, baš kao što im naziv kaže, se protežu do samog vrha butina. Namenjeni su za smele neveste koje se ne stide da pokažu svoje telo.

Za razliku od njih, kratki šlicevi se zaustavljaju na kolenima ili ispod njih. Ovaj diskretni detalj na suptilni način privlači pažnju, dajući otmeni izgled čitavom stajlingu.

Kako izabrati venčanicu sa šlicem?

Iako su mnogima svila i saten prva asocijacija za venčanice sa šlicem, ovo nisu jedini materijali. Ukoliko niste ljubiteljka glatkih, sjajnih tkanina budite bez brige, čipka i til savršeno pristaju uz ove modele. Dok neveste koje žele da šlic ostavi dramatični efekat mogu da izaberu princeza venčanice sa 3D cvetovima ili sirena venčanice sa perlama.

Venčanice sa šlicem

S obzirom da šlicevi otkrivaju više nego drugi stilovi morate voditi računa i o izboru donjeg veša, posebno ako ste odlučile da ponesete lepršavu kreaciju od tila.

Drage dame, ukoliko je venčanica sa šlicem vaš izbor za veliki dan, posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju luksuzni modeli čuvenih bridal kuća.

Related Posts