Asimetrične venčanice

Asimetrične venčanice

adminvencanja Comments 0 04/08/2022

Asimetrične venčanice doneće dozu urbane romantike na najvažnijem događaju u vašem životu.

Ne postoji devojka na svetu koja makar jednom nije zamišljalja kako bi izgledalo njeno venčanje. Naravno, glavna uloga u tom sanjarenju pripala je venčanici. Skupocene tkanine, raskošni detalji i očaravajući krojevi krase ovu haljinu, te ne čudi što spada u ekskluzivni komad odeća kakav nikada više nećete poneti.

Međutim, potraga za savršenom venčanicom nije nimalo laka. Da li izabrati model glamurozne sirena venčanice ili se ipak opredeliti za kroj puf princeze? Da li je bolja kratka ili duga venčanica? Da li je midi dužina za mene? Samo su neka od pitanja koja „muče“ sve buduće neveste.

Srećom, postoji kroj koji na jedinstveni način objedinjuje sve stilove. U pitanju su asimetrične venčanice. Savršen su izbor za neveste koje žele ne samo modernu haljinu koja će izaći iz tradicionalnih okvira, već onu o kojoj će se pričati i mnogo godina nakon slavlja.

Iako su se asimetrične venčanice pojavile 70-ih godina, kreatori su im ove sezone dali posebno značenje, predstavljajući očaravajuće, do sada neviđene, modele.

S obzirom da asimetrija dolazi u različitoj formi salon venčanica Dar vam otkriva koji su najpopularniji stilovi venčanica asimetričnog kroja.

Venčanice asimetričnog dekoltea

Asimetrični izrez na dekolteu je, definitvno, vodeći trend u 2022. godini. On ima moć da u trenu i svedenu kreaciju pretvori u šik glamuroznu, dajući joj sasvim drugačiji izgled. Za razliku od modela na jedno rame, ove kreacije pokazuju jedinstveni element dizajna tako da zadivljujući efekat neće izostati.

Asimetrične venčanice

Klasična asimetrija na dekolteu je u obliku kosog, ravnog sečenja. Ove asimetrične venčanice su sinonim bezvremenske elegancije koji se nenametljivom formom savršeno uklapa u svako mesto za venčanje.

Za smele devojke tu su dublji dekoltei asimetrično sečeni koji otkrivaju gracioznu liniju ramena. Dok neveste koje žele da njihova svadbena haljina odiše dodatnom romantikom mogu da ponesu kreacije od svile sa asimetričnim dekolteom koji se vezuje na jednoj strani.

Venčanice na jedno rame

Pri pomenu asimetričnog trenda mnogima su prve na pameti venčanice na jedno rame.

Asimetrične venčanice

Gola ramena od davnina predstavljaju savršenu kombinaciju nežnosti i seksualnosti, koja privlači poglede posmatrača. Ženstvene, a opet zavodljive – ove asimetrične venčanice plene svojom prefinjenom formom, čineći da se osećate poput dive na crvenom tepihu.

Kako bi akcenat bio upravo na detalju po kome nose naziv, venčanice na jedno rame najčešće dolaze sa svedenim donjim delom. Međutim, devojke koje se ne boje eksperimentisanja u modi mogu da ponesu raskošne princeza kreacije čiji je donji deo napravljen od perja ili modele kod kojih je asimetrični kroj sa ramena prenet na predeo oko struka.

Venčanice asimetričnog donjeg dela

Ko kaže da je asimetrija na haljini namenjena samo za gornji deo? Ništa manje fascinantne nisu venčanice sa asimetričnim krojem donjeg dela.

Asimetrične venčanice

Uobičajeni dizajn je da je suknja relativno kratka napred, a duga pozadi. Posebni šarm odlikuje ovakav kroj koji ima šlep.

Druga opcija jeste suknja koja je asimetrična sa jedne strane u odnosu na drugu. Obično se raznolikost postiže volanima koji su smešteni samo na jednoj strani, dok je druga ravne linije. Mada nije redak slučaj da se asimtričnost ogleda u visine strana ili, pak, dubokom šlicu.

Drage dame, ukoliko želite da se vaše svadbena haljina izdvoji originalnim dizajnom posetite salon venčanica Dar. U ovom bridal carstvu čekaju vas asimetrične venčanice čuvenih brendova, među kojima su i venčanice visoke mode italijanskog dizajnera Alessandra Angelozzia.

 

 

 

0 Comments

Оставите одговор