Venčanice sa kristalima

Venčanice sa kristalima

adminvencanja Comments 0 28/07/2022

Venčanice sa kristalima san su mnogih nevesti.

Venčanje je, definitivno, najvažniji dan u životu žene. On označava da je ljubav sa dragim dostigla vrhunac. Ujedno, predstavlja početak novog poglavlja u vašoj ljubavnoj priči koja će trajati zauvek.

Imajući u vidu značaj koji ima ovaj događaj ne čudi što se pri planiranju vodi računa i o sitnicama. Ipak, jednom detalju dame posvećuju posebnu pažnju. Naravno, to je izbor venčanice. O haljini koja je namenjena samo za jedno nošenje, sanja se mnogo pre nego što na ruci zasija verenički prsten. Sigurni smo da ste kroj dizajnirale u mašti razgledajući slike venčanica na društvenim mrežama ili posmatrajući izloge salona venčanica u prolazu.

Nestrpljenje se dodatno pojačava kada dođe trenutak izbora. U mnoštvu čarobnih modela, najrazličitijih stilova i neverovatnih ukrasa treba odabrati samo jednu. Složićete se, zvuči prilično teško. Srećom, tu je salon venčanica Dar koji vam predstavlja venčanice sa kristalima.

Zašto su venčanice sa kristalima posebne?

Kristali! I samo izgovaranje asocira na glamur. Upravo takvu dozu sofisticiranog luksuza donose venčanice ukrašene ovim blistavim detaljima. Zahvaljujući njima vaša omiljena kreacija zablistaće posebnim sjajem tako da ćete se osetiti poput holivudske dive na crvenom tepihu.

Korset venčanice

Bez obzira da li ste izabrale model venčanice princeza kroja, suptilnu sirenu ili zavodljivi kroj korset venčanice budite sigurne da će vaš wedding look, uz kristale, ostati upamćen. Čak i svedene kreacije dodavanjem ovog moćnog ukrasa postaju luxuzne venčanice dostojne Visoke mode.

Da su kristali moderni ukrasi za venčanice potvrđuju i najnoviji trendovi. Počev od dekoltea naglašenog kristalima, preko kristalog pojasa, pa do kristala utkanih u materijal čitave venčanice – kombinacije su zaista fascinantne.

Za smele neveste pravi izbor su venčanice sa kristalima u boji. Ne samo da će svojom bojom „razbiti“ belinu svadbene haljine, već će akcenat staviti na njene najlepše delove.

Najpoznatiji tipovi kristala za venčanice

Barokni kristali su jedinstveni, jer imaju nepravilan nesferični oblik i obično se koriste za ukrašavanje kreacija koje odstupaju od tradicionalne forme.

Okrugle kristale krasi bezvremenska elegancija te odgovaraju svakom stilu. Zavisno od veličine mogu se koristiti u vidu diskretnih detalja na leđima, za stvaranja različitih motiva ili, pak, za ukrašavanje donjeg dela haljine gde podsećaju na zvezde rasute po nebu.

Modni ukrasi za venčanja

Svojim impozantnim dizajnom kristali u obliku kruške donose dodatnu dozu šarma, te su savršeni za naglašavanje pojedinih elemenata ili kombinovanje sa kristalima manjih dimenzija.

Gde pronaći venčanice sa kristalima?

Prateći trendove u bridal svetu salon venčanica Dar konstantno obogaćuje svoju ponudu, omogućavajući budućim nevestama u našoj zemlji da ponesu aktuelne modele svetski poznatih brendova.

Venčanice sa kristalima

U carstvu venčanica, gde magija počinje čim kročite u njega, čekaju vas i najlepši krojevi ukrašeni skupocenim kristalima tako da ćete vrlo lako pronaći onaj koji odgovara vašem stilu, figuri tela, pa i planiranom budžetu. Takođe, na raspolaganju su vam i očaravajući modni dodaci sa kristalima koji će upotpuniti vašu haljinu.

Drage dame, sezona venčanja se zahuktava zato posetite salon venčanica Dar kako biste na vreme odabrale svoju haljinu iz snova.

 

 

0 Comments

Оставите одговор