Venčanice

Šta su zapravo venčanice Visoke mode?

Venčanice Visoke mode

Venčanice Visoke mode san su svih nevesti.

Potraga za modelom venčanice iz snova je poput učenja novog jezika. Ne samo da je neophodno da uložite trud i vreme kako biste pažljivo razgledale bridal magazine, sajtove, pa i naloge na društvenim mrežama koje se bave ovom temom. Već ćete morati da naučite i mnoge nove termine.

I taman kada ste konačno shvatile šta je princeza, a šta A-kroj, kako izgleda organza i po čemu je posebna mikado svila na red je došla Visoka moda.

Venčanice Visoke mode

Bez obzira da li sanjate o intimnoj proslavi ili gala ceremoniji ove luxuzne venčanice nateraće vas da pomerite sve granice koje ste postavile u izboru, jer je dovoljan samo jedan pogled i shvatićete da do sada ništa lepše niste videle.

U čemu je njihova tajna otkriva vam salon venčanica Dar.

Šta su venčanice Visoke mode?

Izraz “Visoka moda” se često koristi, ali malo je dama koje, zaista, znaju šta on podrazumeva, te ne čudi da su mnogima sinonim za ekstravagantne haljine i venčanice. Što je sasvim pogrešno mišljenje.

Naime, Haute couture, kako se naziva, potiče od francuskih reči “visok”, tj. “elegantan” i “couture” što znači šivenje. Odnosno, kreiranje i izradu po meri ženske odeće visokog kvaliteta tako da možemo slobodno da kažemo da su venčanice Visoke mode, zapravo, hand made venčanice najviše klase.

Venčanice Visoke mode

Da je reč o ekskluzivnom dizajnu koji se ni sa čim ne može porediti potvrđuje i činjenica da postoje stroga pravila izrade. Zbog toga samo mali broj bridal kuća ima čast da se u njihovim kolekcijama nađu venčanice Visoke mode

Po čemu su posebne venčanice Visoke mode?

Za razliku od klasičnih venčanica koje se izrađuju serijski, venčanice Visoke mode dolaze u malim serijama. Najčešće samo u jednom komadu koji je specijalno dizajniran po merama određene neveste.

Zahvaljujući ovakvom pristupu nećete morati da brinete oko korekcija, koje prate venčanice u standardnim veličinama. Haute couture kreacije savršeno će pristajati vašoj figuri, jer su i rađene prema vašem telu.

Kreiranje počinje vizijom dizajnera i posvećenošću čitavog tima profesionalaca. Dok neverovatna preciznost i pažnja prema svakom detalju pretvaraju skicu u svadbenu haljinu koja je pravo umetničko delo.

Venčanice Visoke mode

Osim besprekornog kroja, ove venčanice krase najfiniji skupoceni materijali i detalji dostojni dama plave krvi. Takođe, stotine i stotine časova ručne izrade, čak i najsloženijih stilova, unose dodatnu dozu autentičnosti u wedding look.

Venčanice Visoke mode dostupne su i našim nevestama!

Trendovi u bridal svetu se menjaju neverovatnom brzinom. U želji da se svaka devojka oseća posebno za najvažniji dan u svom životu salon venčanica Dar pruža posebnu uslugu. To je usluga kreiranja i šivenja venčanica koje mogu poneti epitet “Visoke mode”.

Spajajući vešto najfinije materijale, čarobne teksture i luskuzne ukrase talentovani dizajneri i iskusni krojači stvaraju originalne kreacije koje plene prefinjenom ženstvenošću i neponovljivim šarmom.

Neveste kojima se datum venčanja bliži pa nemaju dovoljno vremena za couture izradu u salonu Dar pronaći će najnovije venčanice za 2022. godinu koje nose renomirane potpise, poput Alessandro Angelozzia, čiji je naš salon ovlašćeni uvoznik za Srbiju.

Related Posts

One thought on “Šta su zapravo venčanice Visoke mode?

Comments are closed.