Venčanice

Klasične venčanice – Elegancija za sva vremena!

Klasične venčanice

Klasične venčanice vladaju bridal svetom.

Venčanje je najvažniji dan u životu svake žene. Trenutak kada burma zasija na vašoj ruci označava početak novog poglavlja u ljubavnoj priči.

Da biste imale slavlje kakvo ste oduvek želele neophodno je pažljivo planiranje. Počev od izbora mesta za venčanje, preko torte i svadbene dekoracije, pa do muzike i fotografa – svaki detalj igra važnu ulogu u vašoj bajci. Glavna pripada, naravno, venčanici.

Najsanjanija haljina, kako je mnoge devojke opisuju, unosi magiju u vaš dan, ostavaljajući bez reči sve prisutne. Ona je, zapravo, oličenje stila, ali i karaktera neveste, te ne čudi što se njenom izboru posvećuje najveća pažnja.

Iako venčanice za 2022. godinu donose originalne kreacije i maštovite krojeve postoji stil koji prevazilazi sve modne okvire. U pitanju su klasične venčanice.

Klasične venčanice

Zašto su one omiljene među budućim nevestama otkriva vam u ovom blogu salon venčanica u centru Beograda, Dar.

Klasične venčanice su uvek u trendu

Meghan Markle u Givenchy, Grace Kelly u Helen Rose, Jackie O. u Ann Lowe. Svaka od venčanica ovih dama je jedinstvena, ali opet imaju jednu zajedničku karakteristiku – bezvremenost. Upravo zbog toga spadaju u venčanice poznatih koje nose kultni status, te su i danas inspiracija mnogih dama.

Osim ako niste dovoljno ekstravagantne da se upustite u rizik smelih krojeva, klasična svadbena estetika je pravi izbor za vas. Krasi je elegancija za sva vremena tako da ćete sigurno voleti svoju haljinu pre, tokom i dugo posle dana venčanja.

Klasične venčanice

Klasične venčanice su dizajnirane da izdrže test vremena. Što znači da su uvek aktuelne i uvek lako prilagodljive svakom dobu. Čak i nakon više godina, kada ponese epitet retro venčanice, moći ćete sa ponosom da pogledate fotografije sa svog venčanja, a da pri tom ne ostanete zgranute modom koja je vladala u tom periodu.

Klasične venčanice se izdvajaju skupocenim materijalima

Proverene siluete venčanica pružaju osećaj glamura koji zauvek traje. Njihovi dizajni su oslobođeni prenatrpanih detalja, kao i urbanih elemenata. Ipak, to ne znači da su monotone, a još manje obične. Naprotiv!

Klasične venčanice oslanjaju se na besprekorni kroj, elegantne izreze i bogatu teksturu luksuznih tkanina. Nežna čipka, zavodljivi saten, kraljevska svila – samo su neke od tkanina od kojih su izrađene ove haljine. Sve one se mogu pohvaliti sofisticiranom formom koja je dovoljna za savršeni wedding look.

Raskošne tkanine prate diskretni, a bogati ukrasi koji klasiku pretvaraju u luxuzne venčanice.

Klasične venčanice nose potpis prestižnih brendova

Kombinacija najkvalitetnijih materijala, klasičnih, a opet svežih krojeva i jedinstvenog načina izrade donose klasične venčanice vodećih bridal kuća. Ovom harmonijom unose neponovljivi šarm koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Klasične venčanice

Upravo takav efekat izazivaju venčanice Cosmobella, koje prenose italijanski duh i gracioznost prepoznatljivu za prestonicu mode. Zadivljujući sjaj originalne ručne izrade krije se u Alessandro Angelozzi modelima. Dok za moderne princeze tu su Tarik Ediz kreacije izrađene od najfinije čipke.

Drage dame, ukoliko je prefinjena klasika vaš izbor posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju najlepše klasične venčanice svetski poznatih brendova.