Venčanice

Salon venčanica u centru Beograda

Salon venčanica u centru Beograda

Salon venčanica u centru Beograda, Dar ispuniće sve snove budućim nevestama.

Salon venčanica u centru Beograda

Venčanje je najradosniji dan u životu. Pregršt emocija, lica ukrašena osmesima i, naravno, dragi ljudi – najbolji su opis bajke koja tek počinje.

Da biste imali venčanje iz snova neophodna je dobra organizacija. Počev od mesta i dekoracije, preko benda i fotografa, pa do svadbene torte – svaki detalj mora biti besprekoran. Ipak, glavnu ulogu u planiranju ima venčanica. Ova haljina je mnogo više od svečane toalete. O njoj se mašta od detinjstva, priča sa najvećim žarom i gleda sa posebnim sjajem u očima.

Međutim, kada dođe dan izbora mnoge devojke su u dilemi kako u mnoštvu fantastičnih krojeva i originalnih stilova da pronađu onu pravu. U tome vam može pomoći salon venčanica u centru Beograda, Dar.

Salon venčanica u centru Beograda

U najstarijem delu grada, ukrašenom prelepim drvoredima i zgradama koje oslikavaju istoriju, smešteno je bridal carstvo. Romantični duh Kosančićevog venca prenet je u glamurozni salon venačanica. Već na vratima sve devojke ostaje bez reči, jer ih u čarobnom ambijentu čekaju najlepše venčanice u Srbiji.

Salon venčanica u centru Beograda, Dar donosi najnovije trendove

Nova sezona označava i dolazak novih trendova venčanica. Nastojeći da našim damama omogući da ponesu kreacije koje vladaju svetom salon Dar svake godine svoju ponudu obogaćuje novim modelima.

Pored zavodljivog sirena kroja, za ovo leto pripremili smo krojeve spuštenih ramena koje savršeno pariraju senzualnim golim leđima. Haljine inspirisane davnim epohama pravo su osveženje, dok za dame koje žele da se osećaju poput pravih princeza tu su najveće venčanice ukrašene raskošnim detaljima.

Ipak, apsolutni hiz sezone jesu venčanice sa 3D motivima. Nežni cvetovi, razigrani leptiri, pa i etno motivi svojim dražesnim šarmom daju sasvim novu dimenziju omiljenoj haljini.

Ono što izdvaja salon venčanica u centru Beograda, Dar jeste posvećenost svim klijentkinjama, bez obzira na građu. Zbog toga je poseban akcenat stavljen u ponudi na venčanice za trudnice i plus size devojke.

Salon venčanica u centru Beograda je sinonim za luksuz

Sigurni smo da ne postoji nevesta koja ne želi da ponese dizajniranu kreaciju na svoj dan. Upravo to vam omogućava salon Dar, jer se u njemu nalaze najpoznatiji svetski brendovi venčanica.

Salon venčanica u centru Beograda

Kako je Italija kolevka mode centralno mesto u salonu zauzima vodeća bridal kuća – Cosmobella. Maštovite, ženstvene, sa dozom tradicionalne elegancije ove venčanice pružaju savršeni spoj skupocenih tkanina i bogatih ukrasa.

Karakteristike Haute couture mode donose Alessandro Angelozzi svadbene haljine. Autentični kroj je zaštitni znak čuvenog brenda, dok sofisticirani stil prati svaki model, pa ne čudi što su one omiljene među devojkama ne samo u našoj zemlji, već širom sveta.

Najlepše sirena venčanice

Ukoliko želite da osetite nežni dodir najfinije čipke potražite u salonu Dar Tarik Ediz kolekciju. Statement rukavi, cvetni ukrasi, tattoo efekat na leđima – samo su neki od elemenata koji klasične venčanice predstavljaju na nov način stvarajući zadivljujući efekat koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Kreirajte svoju venčanicu u salonu Dar

Drage dame, ukoliko želite da ponesete originalni dizajn salon venčanica u centru Beograda je pravo mesto za vas. Talentovani kreatori i vešti krojači svaku vašu želju pretvoriće u stvarnost kako biste za svoje venčanje imale haljinu kakvu ste oduvek sanjale.

Salon venčanica u centru Beograda

Bez obzira koliko su vaši zahtevi složeni, budite bez brige. Stručni tim salona Dar spremno odgovara svakom izazovu, jer nam je najvažnija sreća naših nevesti, što potvrđuju radosni osmesi na njihovim licima.

Related Posts

2 thoughts on “Salon venčanica u centru Beograda

Comments are closed.