Nakit za venčanje

Nakit za venčanje – Kako ga uskladiti sa venčanicom?

adminvencanja Comments 0 19/06/2019

Venčanje je jedan od najznačajnijih u životu svake buduće neveste, i zato mu treba posvetiti posebnu pažnju.

Ako ste prevazišli izazov pronalaženja savršene svadbene haljine, sigurni smo da počinjete razmišljati o tome kojim detaljima da ukrasite svoj outfit. Neizostavan detalj za bilo koju modernu nevestu je nakit za venčanje koji ona ponosno nosi dok korača prema oltaru, gde je čeka njen voljeni mladoženja.

Salon venčanica Dar je tu da vam pomogne da uskladite nakit sa venčanicom na način koji će vam pomoći da izgledate prefinjeno i elegantno za najlepši dan u vašem životu.

Zašto je nakit za venčanje savršen ukras?

Nakit za venčanje je nezaobilazan detalj, koji daje elegantnu notu vašoj odevnoj kombinaciji.

Nakit za venčanje

Uobičajeno je da mnoge buduće neveste nose haljinu bele boje, koji god kroj da je u pitanju. Najlepše venčanice za leto odišu bezvremenskom elegancijom. Nakit koji nosite će nesumnjivo doprineti vašem stilu za veliki dan i omogućiti vam da izgledate glamurozno.

Prilikom odabira nakita za venčanje, bitno je da imate  je umu da ovi komadi treba da upotpune vašu haljinu, a ne da se takmiče s njom. Kako biste izabrali najbolje, pročitajte naše savete koji će vam pomoći da napravite savršenu kombinaciju.

Nakit za venčanje – Kako ga izabrati?

Predivne venčanice od satena izgledaju još efektnije kada se iskombinuju sa pažljivo izabranim nakitom. Salon Dar ima veliki izbor nakita, ukrasa i krunica za kosu i tu da vas posavetuje kako biste napravili najbolji mogući izbor.

Prvo važno pravilo kada je biranje nakita za venčanje u pitanju glasi: “manje je više”. Bez obzira na primamljive i upadljive komade nakita koji će vam sigurno privući pažnju. Imajte na umu da nakit treba da kompletira vaš stil, a ne da ga zaseni. Stoga, birajte suptilnije i svedenije komade, koji će na najbolji mogući način istaći vašu ženstvenost.

Nakit za venčanje

Ne zaboravimo jako bitnu stvar – za razliku od vaše svadbene haljine, nakit možete nositi na dan svog venčanja, ali i nakon ovog posebnog dana.

Svaka venčanica je priča za sebe, i zato je jako važno da razmotrite dekolte vaše haljine kako biste izabrali savršen nakit.

Ako vaša haljina ima dekolte u obliku srca bez naramenica, razmislite o nošenju ogrlice. Ona će upotpuniti vaš izgled i učiniti da izgledate besprekorno.

Pošto je vaš dekolte fokusna tačka, poželjno je da se istaknuti komadi nakita nalaze na tom mestu. Nemojte se ustručavati da dodate manju narukvicu ili prsten kako biste sve uravnotežili.

Ukoliko je pak u pitanju haljina sa V-izrezom, takođe se možete odlučiti za ogrlicu, koja je nepogrešivo dobar izbor. Uparite je sa minđušama, koje mogu biti manje ali i viseće. Odaberite one koje najbolje izgledaju u odnosu na vašu frizuru.Najvažnija stvar kod biranja nakita za venčanje jeste to da bi on trebao da bude odraz vaše posebnosti.

Ukoliko se ne osećate prijatno kada je neki komad u pitanju, odaberite drugi, koji vam više pristaje. Zapamtite sledeće – samo ukoliko ste zadovoljni izborom, osećaćete se sigurno, i dobro u svojoj koži. A to je najvažnije!

Nakit za venčanje

Ukoliko još uvek niste pronašli savršenu venčanicu za vas, salon venčanica Dar je vaš najbolji izbor. Imamo bogatu ponudu najlepših haljina, a jedna od njih čeka baš na vas!

0 Comments

Оставите одговор