Uncategorized

Mladoženja i njegove pripreme za dan venčanja

Mladoženja

Mladoženja, baš kao i njegova lepša polovina, mora da zablista na svadbenoj proslavi.

Kada se pomene venčanje mnogima je prva asocija prelepa mlada u modelu princeza venčanice ili zavodljivoj sirena haljini. Naravno, ona je zvezda dana, pa ne čudi što dame mesecima ranije kreću u izbor venčanice. Zatim, pronalaženje šminke i frizure koje će upotpuniti wedding look.

Iako mladoženja ne mora da vodi računa o toliko detalja, svakako nije pošteđen potrage za savršenim stajlingom. Zbog toga, muškarcima koji će uskoro da izgovore sudbonosno “Da”, salon venčanica Dar pruža korisne savete za pripremu.

Kakvo odelo treba da izabere mladoženja?

Svima je dobro poznata izreka da “odelo ne čini čoveka”. Međutim, treba imati u vidu da je venčanje poseban dan koji se pamti, pa je veoma važno ne samo da sledite svoj stil, već i da ostavite dobar utisak na goste.

Mladoženja

Većina mladoženja se trudi da svoj outfit uskladi sa izgledom neveste. Ipak, pri izboru garderobe vodite računa da se u njoj osećate udobno. Pa je najbolje da odelo birate u skladu sa vremenom i mestom proslave.

Kao što postoje idealne venčanice za leto, tako i mladoženja može da pronađe garderobu koja odgovara sunčanim danima. Upravo takva su odela od pamuka i lana. Lagani materijali pružaju komfor pri kretanju, bez opasnosti da će vam u njima biti pretoplo.

Letnja venčanja nude bezbroj mogućnosti kombinovanja. Muškarci koji žele da izađu iz klasičnih okvira mogu da izaberu svetle boje, poput sive, nebo plave, krem, pa čak i bele. Za moderne mladoženje savršene su kombinacije u dve boje. Tako, na primer, možete poneti svetlo sivi sako i burgundy pantalone. Ili, pak, plavi sako i krem pantalone.

Večernje proslave u svečanim salama zahtevaju formalniji izgled. U toj situaciji crni tuxedo je nezamenjiv. Mada možete izabrati i tamnija odela sa finim ukrasima u vidu diskretnog kariranog ili prugastog dezena i ukrasnog štepa.

Dodaci koji mladoženju pretvaraju u džentlmena sa stilom

Tregeri ili kaiš? Kravata ili leptir mašna? Pitanja koja “muče” svakog mladoženju. Jer, detalji oplemenjuju svako odelo i izdvajaju vas iz mase.

Mladoženja

Zato, stručnjaci savetuju budućim mladoženjama da smelo kombinuju boje svog aksesoara. Leptir mašne zanimljive teksture pokazuju prefinjeni stil. Dok usklađene kravate i maramice za džep donose dozu vanvremenske elegancije.

Mladoženja koji je izabrao sako i pantalone različitih boja, wow efekat ozbediće kravatom koja je iste boje kao pantalone. Dvobojni outfit možete “razbiti” i šarenom kravatom ili mašnom na kojoj preovladava boja sakoa.

Ukoliko je vaša draga izabrala model venčanice u vintage stilu, savršeni dodatak za vas su tregeri koji daju retro vajb čitavom izgledu. Naravno, manžetne za košulje su obavezni detalj u ovakvom stajlingu.

Mladoženja u cipelama ili patikama?

Udobnost, udobnost i opet – udobnost! Prvo je pravilo kod izbora cipela za venčanje.

Uz crna odela cipele moraju biti u istoj boji. Ova boja je poželjna i za siva odela. Svetliji stajling možete upotpuniti toplim braon tonovima, pa čak i plavim cipelama. Dok je kod kraljevsko plave sve dozvoljeno.

Mladoženja

Poslednjih godina, trendovi za venčanja se menjaju. Pa često srećemo mladoženje sa casual obućom ili u patikama. Savršeni izbor za letnja slavlja u baštama restorana jesu mokasine. Ležerne, a opet dovoljno elegantne daće lični pečat vašem izgledu.

 

1 thoughts on “Mladoženja i njegove pripreme za dan venčanja

Comments are closed.