Venčanice

Savršene venčanice – Kako napraviti pravi izbor?

Savršene venčanice

Savršene venčanice treba da ispune očekivanja svake buduće mlade.

Počev od mesta venčanja, preko dekora, pa do svadbene torte – svaki detalj mora biti besprekoran da biste imale slavlje o kakvom ste maštale. Svakako, za sve devojke glavni na listi jeste svadbena haljina. Iako namenjena da je ponesete samo jednom, ona ima zadatak da vašu figuru učini idealnom. Ujednom da na najlepši način predstavi i vašu ličnost.

Imajući ovo u vidu ne čudi što je pronalaženje savršene venčanice jedna od najvažnijih odluka koju ćete doneti dok planirate svoj veliki dan. Postoji mnogo elemenata koje treba uzeti u obzir pri izboru. Tip građe, materijal, ukrasi, stil venčanice, samo su neki od njih.

Srećom, uz savete salona venčanica Dar izbor savršene venčanice postaće doživljaj koji ćete zauvek pamtiti.

Savršena silueta venčanice

Mnoštvo čarobnih krojeva, novih stilova i impresivnih detalja donose neverovatne opcije u pogledu izbora najvažnije haljine. Da bi ona, zaista, bila u svakom smislu savršena najpre odredite siluetu koja vam odgovara.

Kakav je vaš tip tela? Šta želite na telu da naglasite? Koja je tema i lokacija vašeg venčanja? Ova pitanja pomoći će vam da otkrijete siluetu koja vam najbolje pristaje.

Savršene venčanice

Venčanice sirena stila naglašavaju prirodne obline tela i izdužuju siluetu. Istovremeno, dodaju dozu seksipila, ali i elegancije. Princeza kreacije su savršene za tradicionalne ceremonije u svečanim salama. One veoma efikasno sakrivaju široke kukove, čineći struk užim. Mogu da istaknu i dekolte. A-kroj lepo naglašava dekolte i postepeno se širi prema dnu, bez preteranog naglaska na bokovima i struku. Zbog ovih karakteristikama važi za model venčanice koji pristaje svakoj figuri.

Kao što vidite, zahvaljujući silueti venčanice, možete da postignete skladnu figuru i idealne proporcije tela. Tajna savršene venčanice krije se u mogućnosti da istakne vaše prednosti i sakrije nedostatke.

Obratite pažnju na materijal venčanice

Mnoge neveste imaju tendenciju da na prvo mesto stave modne trendove i stilove, zanemarijući materijal za venčanice. To je velika greška.

Tkanina igra jednu od najvažnijih uloga u tome kako ćete se osećati tokom vašeg posebnog dana. Bez sumnje, ona treba da bude luksuzna, ali i prijatna na dodir. To znači da njena tekstura mora biti mekana i da ne iritira kožu, kako biste izbegle svrab ili druge neprijatnosti tokom višečasovnog nošenja. I, naravno, treba da bude prikladna za siluetu haljine kako bi održala svoj pravi oblik.

Pri izboru savršene venčanice vodite računa da materija odgovara i godišnjem dobu. Stručnjaci preporučuju za leto šifon, svilu, organzu ili til. Za prelazne sezone (jesen i proleće) možete poneti bilo koju tkaninu, jer temperature to dozvoljavaju, dok su u zimskim mesecima pogodnije gušće tkanine poput tafta, damasta i satena.

Izbor venčanice prema godišnjem dobu

Godišnja doba značajno utiču na izbor venčanice. Leti definitivno nećete želeti da budete u zatvorenoj haljini sa dugim rukavima i gustom tkaninom. Top kreacije ili ležerne u boho stilu su najbolje letnje venčanice.

Jesen je divno vreme da svojoj haljini dodate detalje u boji. Za zadivljujući efekat možete da iskoristite i atraktivan bolero. Guste tkanine i zatvoreni stilovi se podrazumevaju zimi. Zato slobodno isprobajte čari venčanice sa visokim okovratinikomili dugim rukavima.

Savršene venčanice

Proleće inspiriše na tople sunčeve zrake, prozračne tkanine i romantične cvetne elemente. Zato su nežne haljine, sa cvetnim motivima pravi izbor za ovo doba.

Drage dame, ukoliko ste odredile datum venčanja, vreme je da posetite salon venčanica Dar. U našem bridal carstvu čekaju vas najnovije kolekcije čuvenih brendova.