Venčanice

Venčanice sa visokim okovratnikom – Glamur koji osvaja!

Venčanice sa visokim okovratnikom

Venčanice sa visokim okovratnikom glavni su trend ove godine.

Za sve mlade, venčanica je najvažniji detalj slavlja. Haljina o kojoj se priča mesecima pre važnog dana, ali i nakon njega, ima zadatak da vas predstavi u zadivljujućem izdanju. Zaista, magija koja krasi svaki bridal kroj je neverovatna, te je gotovo nemoguće izabrati samo jedan.

Da li mi bolje pristaje model venčanice A-kroja ili princeza? Možda ipak odabrati zavodljivi sirena stil ili neki drugi kroj venčanice koja ističe figuru? Ova pitanja postavljaju skoro sve devojke kada krenu u potragu za haljinom iz snova.

Svakako, kroj venčanice je najbitniji za savršeni wedding look. Ipak, ne treba zaboraviti na manje detalje u dizajnu. Upravo oni daju wow efekat, upotpunjujući celokupni utisak. Jedan od njih jeste izrez na vratu.

Zašto su venčanice sa visokim okovratnikom posebne?

Iako su venčanice sa dekolteom sinonim za sekspil sve više nevesta bira visoki izrez na haljini. Razlog se kriji u otmenoj eleganciji kojom zrače ovi krojevi. Dizajnirane tako da mogu stvoriti klasičan, ali i šik izgled, venčanice sa visokim okovratnikom unose dozu luksuza u vaš stajling. Ujedno, pružaju udobnost, jer ne morate da brinete da li je vaša haljina previše otvorena.

Pri pomenu ovih krojeva mnogima su prva pomisao venčanice sa visokom kragnom. Zapravo, visoki okovratnik ima mnogo šire značenje.

Venčanice sa visokim okovratnikom

Tradicionalna venčanica sa visokim izrezom treba u potpunosti da pokrije vaša grudi i ključne kosti. Odatle, haljina može da ide skroz do vašeg vrata, ili može jednostavno da se zaustavi iznad ključnih kostiju – sve je po vašoj želji.

Kome najbolje pristaju venčanice sa visokim okovratnikom?

Venčanice sa visokim okovratnikom pristaju svakoj figuri. Klasični dizajn gornjeg dela preporučuje se damama bujnih grudi. Sa druge strane, nevestama sa manjim grudima odgovaraju naborani detalji preko grudi kako bi vizuelno dali veći izgled.

Zbog visokog izreza, ove venčanice su simbol romantike. Zbog toga ih rado biraju neveste koje žele da se osećaju poput modernih pronceza za svoje dan. Takođe, savršeno odgovaraju crkvenim ceremonijama, jer stvaraju osećaj prefinjenosti, skromnosti i nevinosti.

Kako izabrati venčanicu sa visokim okovratnikom?

Prvi i osnovni korak jeste da izaberete venčanicu prema obliku tela. Naime, kroj haljine treba ne samo da pristaje vašoj figuri, već i da joj „laska“. Jedino na taj način osećaćete se samopouzdano i privlačno, bez obzira da li ste niže građe, visoke, vitke ili sa izraženim oblinama.

S obzirom da visoki izrez akcenat stavlja na lice, pri izboru vodete računa i obliku ovog dela tela. Stručnjaci preporučuju da neveste koje imaju oštre crte, četvrtastu vilicu ili kvadratno lice treba da izaberu visoke izreze koji se protežu uz vrat. Dok se za devojke okruglog lica preporučuje visoki izrez koji pokriva ključne kosti, ali se ne nastavlja uz vrat.

Ukoliko želite da nosite venčanicu sa visokim okovratnikom, ali da ona ima zavodljiv efekat, izaberite model koji dolazi sa tilom ili čipkom preko grudi. Ovi prozračni materijali stvoriće iluziju pokrivenosti na zavodljiv način.

Venčanice sa visokim okovratnikom

Pojedini krojevi imaju mogućnost skidanje prozračnog gornjeg dela, te ćete dobiti 2 verzije omiljene haljine.

Dozu sekspila imaćete i ako izaberete venčanice sa visokim okovratnikom i golim leđima. Graciozne, svedene, a opet senzualne – ove kreacije se zauvek pamte.

Različiti stilovi venčanica sa visokim okovratnikom čuvenih bridal kuća čekaju vas u salonu venčanica Dar.