Uncategorized

Model venčanice koji pristaje svakoj figuri

Model venčanice koji pristaje svakoj figuri

Model venčanice koji pristaje svakoj figuri obožavaju sve buduće neveste.

Svaka ljubav je posebna priča, a venčanje bajka koja označava početak novog, divnog života. Zvuk svadbenih zvona, nasmejana lica gostiju i oči pune ljubavi vašeg dragog najbolji su opis najradosnijeg dana. Ipak, njegova glavna zvezda je – venčanica!

Međutim, pronalaženje prave venčanice mnogim nevestama je veoma stresno. U bezbroj mogućnosti i različitih kreacija treba pronaći kroj kakav ste oduvek zamišljale. Naravno, sanjanja haljina mora i savršeno da vam pristaje.

Iako ispunjenje svih vaših očekivanja deluje kao nemoguća misija, drage dame možete odahnuti. Jer postoji model venčanice koji pristaje svakoj figuri. O kojem je reč otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Model venčanice koji pristaje svakoj figuri učiniće da se osećate poput dame plave krvi

Sigurno ste pogodile, princeza kroj je model venčanice koji pristaje svakoj figuri. Na bridal scenu uveo ju je engleski dizajner Charles Frederick Worth 1870. godine. Prva kreacija bila je namenjena Princezi Aleksandri od Danske.

U pitanje je model venčanice od satena u princeza stilu ukrašen cvetovima narandže, tilom, Honiton čipkom i šlepom dugim preko 6 metara. U skladu sa detaljima nevesta je nosila bidermajer od belih ruža, cvetova narandže, đurđevka i orhideja. Upravo je ovakav wedding look nakon kraljevskog venčanja zavladao svetom.

Isto interesovanja princeza venčanice bude i danas među budućim nevestama. Pored njihove nestvarne lepote, jedan od razloga jeste čitanjenica da je to model venčanice koji pristaje svakoj figuri. Naime, puna suknja prekriva svaki nedostatak. Dok ukrašeni gornji deo daje notu ženstvenosti naglašavajući uzani struk i nežna ramena.

Model venčanice koji pristaje svakoj figuri

S obzirom da ove haljine dolaze sa krinolinom, koja je često preteška za celodnevno nošenje, tu su venčanice A-kroja. Svedenija forme, ali ipak savršenog dizajna koji sakriva svaku manu na telu. Tako da ćete njihovim izborom imati potpuno isti efekat.

Venčanice bele boje

Prilikom odabira venčanice osim kroja, važnu ulogu igra i njena boja. Ukoliko niste sigurne koja odgovara vašem tenu, bele venčane haljine uvek su pravo rešenje.

Nekada su smatrane statusnim simbolom. Da bi zahvaljujući Kraljici Viktoriji i njenoj venčanici od čipke postale vodeći trend. Bela ne samo da odgovara svakoj dami, već simbolizuje nevinost i romantiku. Te je idealna za tradiconalne neveste. Dok smele devojke mogu da ponesu aksesoar i cipele za venčanje u nekoj atraktivnoj boji kako bi “razbile” belinu u svom outfitu.

 u salonu Dar

Kao što smo navikli, salon venčanica Dar u svakom trenutku prati bridal trendove, trudeći se da našim devojkama ponudi nove modele. Pa ne čudi što neveste iz svih krajeva Srbije posećuju ovaj salon kako bi u njemu pronašle omiljenu haljinu.

Model venčanice koji pristaje svakoj figuri

Uz već prepoznatljivi znak salona Dar, Alessandro Angelozzi i Demetrios venčanice, ovde vas čeka nešto novo – Tarik Ediz venčanice. Visoki prorezi, duboki dekoltei, cvetne aplikacije, ručno našiveni kristali, samo su neki od detalja koji će učiniti da se u njih zaljubite na prvi pogled. A za kompletni doživaljaj Dar vam nudi i haljine za deveruše.

1 thoughts on “Model venčanice koji pristaje svakoj figuri

Comments are closed.