Venčanice

Venčanice cene – Koliki budžet ste spemne da odvojite za vašu haljinu iz snova?

Venčanice cene

Venčanice cene nude širok raspon koji često određuje samu ponudu.

Nakon godina maštanja o velikom danu, konačno je došlo vreme da krenete sa pripremama za venčanje. Naravno, glavna uloga pripada venčanici.

Haljine za venčanje čine da se osećate posebno. Ujedno, imaju zadatak da vas predstave u najlepšem izdanju. Svojim očaravajućim dizajnom stvaraju wow efekat vredan pamćenja. Imajući ovo u vidu ne čudi što buduće mlade posvećuju veliku pažnju pronalaženju savršene venčanice.

Uzbudljiv događaj kupovine često može da bude stresan. Pored mnoštva prelepih krojeva, čeka vas i niz odluka. Koja je razlika između venčanice A-kroja ili princeza? Koji su najpopularniji stilovi venčanica? Kakvi trendovi vladaju u bridal svetu? Samo su neka od pitanja sa kojim se suočavaju neveste.

Međutim, ono što najviše brine mlade jeste da li će predviđeni budžet odgovarati ceni venčanica. Zbog toga vam salon venčanica Dar otkriva koji faktori utiču na venčanice cene.

Tkanina venčanice

Materijal za venčanice značajno utiče na ukupne troškove. Očekujte da ćete platiti više za luksuzne tkanine poput svile, ručno vežene čipke, organze i određenih vrsta satena. S obzirom da ovi materijli spadaju u najskupocenije, venčanice izrađene od njih su sinonim za Visoku modu.

Venčanice cene

Nešto niže vrednosti, ali ništa manje zadivljujuće jesu venčanice od sintetičkih ili mešanih tkanina. Mnoge devojke pri samoj pomisli na „venčanicu“ i „sintetiku“ u istoj rečenici hvata jeza. Ipak, morate znati da su ove tkanine tokom godina napredovale, te danas možete pronaći one koje deluju vrhunskog kvaliteta.

Ukoliko želite raskoš po pristupačnijoj ceni izaberite krep, šifon, viskozu ili poliester.

Ukrasi na venčanici

Još jedna važna karakteristika koja određuje venčanice cene jesu ukrasi.

Detalji poput ručno vežene čipke, složenih perli, prirodnih bisera, kristala i zlatnih niti povećavaju vrednost omiljene haljine. Razlog tome leži u činjenici da su ovi ukrasi skupoceni, te njihovo dodavanje doprinosi ceni venčanice. Takođe, potrebno je dodatno vreme za njihovo kreiranje i postavljanje. Više sati rada na haljini znači i višu cenu. Posebno kada se zna da se većina ukrasa ručno ušiva.

Venčanice cene

Generalno, što je detaljnija tkanina, silueta i ukrasi, to će cena biti veća u poređenju sa jednostavnijim venčanicama.

Ako želite da smanjite troškove, odlučite se za haljine jednostavnijih silueta, Zatim pronađite alternativne načine da dodate ukrase kako biste podigli vizuelni izgled na viši nivo. To možete lako postići dijamantskim nakitom ili skupocenim modernim ukrasima za venčanice, kao što je pojas od kristala.

Venčanice cene prema bridal kući

Iako mnogima zvuči neverovatno potpis kreatora haljine u mnogome određuje njenu vrednost. Nositi venčanicu koja je delo Demetriosa Jamesa Eliassa, Alessandra Angelozzija ili Tarika Ediza predstavlja pravi prestiž.

Venčanice cene

Vodeći kreatori u bridal svetu ne samo da znaju kako da udovolje različitim ukusima žena, već i diktiraju trendove. Počev od skice, preko izbora visokokvalitetnih (i skupih) materijala, pa do krajnjih detalja – svakom koraku posvećena je velika pažnja. Krajnji rezultat jesu venčanice koje svojim jedinstvenim dizajnom osvajaju već pri prvom pogledu.

Drage dame, ukoliko se datum vašeg venčanja bliži posetite salon venčanica Dar. Naš stručni tim pomoći će vam da pronađete haljinu iz snova koja odgovara ne samo vašim željama, već i predviđenom budžetu.