Venčanice

Trudničke haljine za venčanje – Savršeni krojevi po meri budućih mama

Trudničke haljine za venčanje

Trudničke haljine za venčanje ulepšaće najvažniji dan u vašem životu.

Potraga za venčanicom iz snova nesumnjivo je jedan od najlepših događaja. Međutim, kada se u izbor uključi i beba u stomaku buduće mlade čitav događaj postaje uzbudljivo iskustvo.

Mnoge ovu potragu smatraju pravim izazovom. Na kraju krajeva, venčanje je verovatno jedan od najposebnijih i najslikanijih dana u životu. Zbog toga ćete želeti da obučete haljinu u kojoj ćete se osećati lepo, samopouzdano, ali i udobno.

Imamo dobre vesti! Stručnjaci se slažu da pronalaženje trudničke haljine za venčanje ne mora da bude komplikovano, kao što mislite. Prošli su dani kada su venčanice za trudnice izgledale poput nezgrapne kreacije ravnog kroja. Današnji modeli su šik, elegantni, pa čak i raznovrsni.

Bez obzira da li volite maksi haljinu, dizajn dugih rukava, želite da osetite sjaj satena ili biste radije da ponesete boho stil – možete pronaći venčanicu za trudnice koja odgovara vašoj ličnosti i estetici.

Trudničke haljine za venčanje

Ukoliko niste sigurni gde da započnete pretragu salon venčanica Dar vam daje savete na koje treba da obratite pažnju pri izboru trudničke haljine za venčanje.

Kada je pravo vreme za kupovinu trudničke haljine za venčanje?

Sigurno jedva čekate da kupite svoju trudničku venčanicu. Ipak, stručnjaci savetuju da budete strpljive.

Ako vas meseci dele od datuma za venčanje, izbor omiljene haljine može uključivati neka ozbiljna nagađanja. Naime, mlada u prvom tromesečju neće znati kako će njeno telo izgledati za nekoliko meseci.

Trudničke haljine za venčanje

Moguće je da će se ispod tkanine nazirati samo neodoljivi trudnički stomak. Mada nije isključeno da vaše telo doživi velike promene. Pre svega u predelu grudi. Nije redak slučaj da buduće mame sa B korpi pređu na C ili D. Možda ćete uočiti i promene na bokovima i rukama ili ćete dobiti privremenu pozadinu u Kardašijanovom stilu.

Imajući ovo u vidu najbolje je da u potragu krenete četiri do šest nedelja pre venčanja. Tada možete steći dobar utisak o tome kako će haljina izgledati na vaš veliki dan.

Koji je najbolji kroj za trudničke haljine za venčanje?

Vrste venčanica za trudnice dolaze u različitim stilovima.

Venčanice u ampir stilu su, prema mišljenju mnogih, najpoželjnije. Svojim krojem sa visokim strukom pružaju dovoljno mogućnosti za korigovanje. Ujedno, daju dozu kraljevske otmenosti dostojnu za vaš veliki dan.

Trudničke haljine za venčanje

Haljine A-kroja i venčanice princeza, takođe, su odlične opcije za tradicionalne trudnice. Ne samo da ćete dobiti skladne proporcije u predelu struka, već ne morate da brinete kako će vaši bokovi izgledati. Dok za neveste koje žele da naglase svoj trudnički stomak najbolji izbor jesu zavodljivi sirena krojevi.

Preporučljivo je da izaberete model sa rukavima. Top krojevi moraju biti čvršći oko srednjeg dela kako bi se haljina zadržala na mestu, što može da izvrši veliki pritisak na rastući stomak.

Koji je najbolji materijal za trudničke haljine za venčanje?

Tkanina je još jedan važan faktor koji treba uzeti u obzir prilikom kupovine venčanice pogodne za trudnice.

Til i žersej pun elastina su dovoljno lagani da vam pruže komfor. Istovremeno, prefinjeni te daju dozu elegancije. Šifon i krep će laskati vašoj trudničkoj figuri. Dok je čipka nezamenjivi glamur koji donosi ultra ženstven izgled na dan venčanja.

Čvrste tkanine, kao što su saten ili mikado, mogu da stvore nabore preko stomaka, narušavajući estetiku vašeg wedding look-a.

Trudničke haljine za venčanje čuvenih bridal kuća čekaju vas u bogatoj ponudi salona venčanica Dar.