Moderni ukrasi za venčanice

Moderni ukrasi za venčanice

adminvencanja Comment 1 12/08/2021

Moderni ukrasi za venčanice učiniće vašu haljinu posebnom.

Ne postoji devojka na svetu koja makar jednom u životu nije maštala o venčanju, trenutku kada će izgovoriti sudbonosno “Da”, a pre svega – o modelu venčanice uz bajke.

Međutim, kada veliki dan konačno dođe shvatate da morate da donesete mnoštvo odluka pre nego što se zaputite u potragu za onom pravom. Koji kroj najbolje odgovara mojoj građi tela? Koja tkanina je najprijatnija godišnjem dobu? Koji stil izabrati za mesto slavlja? Da li nositi veo ili ići bez njega? Samo su neka od pitanja koja “muče” sve buduće neveste.

Čak i kada pronađete haljinu o kojoj ste oduvek sanjale potraga se time ne završava. Na red dolaze cipele i nakit za venčanje, kao i izbor odgovarajuše šminke i frizure. Iako svaki detalj doprinosi savršenom wedding looku, centralno mesto zauzima svadbena haljina. Da biste postigle zadivljujući unikatni efekat salon venčanica u centru Beograda – Dar vam daje savete koji moderni ukrasi za venčanice će na najbolji način stilizovati vašu haljinu.

Detalj koji je glavni trend ove godine

Pri pomenu ukrasa prva aoscijacija mnogima su veo, tijara i druge vrste aksesoara. Ma koliko oni bili važni tajna se krija u svadbenoj kreaciji. Dovoljan je samo jedan detalj u njenom kroju, pa da čitav izgled dobije sasvim drugačiju dimenziju.

Upravo takvu moć imaju rukavi. Zato ne čudi što su oni vodeći modni dodaci za venčanice 2021.

Modni ukrasi za venčanja

Počev od romantičnih čipkanih, preko lepršavih boho, pa do oversized dramatičnih – dolaze u najraznovrsnijim stilovima, te ćete vrlo lako pronaći onaj koji odgovara vašem ukusu.

Rukavi se obično vezuju za jesenja i zimska venčanja, mada kraće verzije možete poneti i u toku leta. Posebnu dozu privlačnosti unose na modelu venčanice spuštenih ramena, koji je idealan za vrele dane.

Ukoliko želite vintage look tu su 3/4 verzije koje daju krhki, nežni izgled, dok kraljevski osećaj pružaju pufnasti rukavi na princeza ili carskom kroju.

Moderni ukrasi za venčanice koji ističu struk

Deblji od satena ili tila u različitim bojama, tanki od kristala i perli ili, pak, svetlucavi – svojim očaravajućim dizajnom pojasevi privlače pažnju.

Modni ukrasi za venčanja

Bez obzira koji izaberete budite sigurne da će vaša venčanica dobite glamurozni stil. Koliki uticaj transformacije imaju najbolje govori podatak da i jednostavne venčanice u trenu pretvaraju u kreacije dostojne Visoke mode.

Modni ukrasi za venčanja

Ujedno, pojas je najlakši način da svojoj svadbenoj haljini podarite originalni kroj koji će naglasiti uzani struk.

Moderni ukrasi za venčanice koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim

Želite da prisutne ostavite bez daha? Onda su mašne savršeni detalj na vašoj venčanici.

Modni ukrasi za venčanja

Svedene verzije na pojasu suptilno unose dašak luksuza. Sofisticirani izgled zagarantovan je bretalama ili dekolteom u obliku mašni, dok su za smelije dame koje žele da izađu iz tradicionalnih okvira pravi izbor ogromne verzije na zadnjem delu balske haljine.

Modni ukrasi za venčanice

U salonu venčanica Dar čekaju vas najlepše venčanice vodećih bridal brendova, poput Cosmobella, Alessandro Angelozzi, Tarik Ediz.

 

Оставите одговор