Venčanice

Venčanice sa cvetovima – Namenjene romantičnim nevestama

Venčanice sa cvetovima

Venčanice sa cvetovima san su budućih nevesti širom sveta.

Venčanje je najvažniji događaj u životu žene. Dan ispunjen najdubljim emocijama, osmesima dragih ljudi i romantikom koja prati svaki njegov detalj.

Da biste imali venčanje kakvo ste oduvek maštale neophodno je detaljno planiranje. Počev od mesta gde ćete izgovoriti sudbonosno „Da“, preko dekoracije, pa do muzike i svadbene torte – svaki korak je važan. Ipak, najveću pažnju u planiranju devojkama privlači izbor venčanice.

Namenjena da je nosite samo jedan dan, svadbena haljina ima veliki zadatak. Ne samo da treba da vas predstavi u najlepšem izdanju, već u potpunosti da oslika vašu figuru, modni stil, pa i karakter.

S obzirom da svaka sezona donese nove bridal krojeve, venčanice 2024. godine su u znaku cvetnih motiva.

Zašto su venčanice sa cvetovima posebne?

Venčanice dolaze u svim oblicima, veličinama i stilovima. Međutim, nijedna nije tako romantična kao venčanice sa cvetovima. Ove haljine spajaju klasičnu eleganciju sa modernim elementima tako da stvaraju trajni utisak koji svi pamte.

Venčanice sa cvetovima

Bilo da planirate vintage venčanje na otvorenom ili glamurozno slavlje u svečanoj sali, cvetna kreacija daće očaravajući šarm. Samim tim je i uvek dobar izbor.

Iako vladaju ovogodišnjom bridal scenom, venčanice sa cvetovima su vanvremenske. Svojim eteričnim dizajnom plene nestvarnom romantikom, dodajući dozu glamura dostojnu kraljevskih venčanja. Zbog toga su idealne za dame koje žele tradicionalni svadbeni stil prožet privlačnom, šik estetikom.

Savršene za svaku siluetu

Ono što venčanice sa cvetovima čini omiljenim među mnogim devojkama jeste neverovatna svestranost. Naime, cvetovi dolaze u različitoj formi. Od nežnih čipkanih motiva, preko prefinjenih 3D ukrasa, pa do smelih dezena – svaki od njih daje originalnost, izdvajajući vas od drugih.

Još jedna prednost ovih venčanica krije se u različitim stilovima venčanica tako da će svaka mlada pronaći model koji odgovara njenoj silueti.

Venčanice sa cvetovima

Dašak cvetnih aplikacija na pojasu venčanice princeza kroja sa čistom suknjom pravi je izbor za klasične neveste koje traže malo graciozne teksture. Boho neveste očaraće venčanice sa puf rukavima ukrašene cvetnim detaljima. Dok će damama, koje žude za delikatnim izgledom, savršeno pristajati modeli A-kroja izrađeni od lepršavog šifona sa blistavom cvetnom čipkom.

Koji su najbolji materijali za venčanice sa cvetovima?

Čipka je prva na listi tkanina za cvetne motive. Lagana, a opet sofisticirana daje otmeni izgled svakom kroju. I što je najvažnije – sa njom možete imati čitavu venčanicu u cvetnom dizajnu ili samo cvetni detalj postavljen na efektnom delu haljine.

Saten je teži od čipke, ali jednako mekan i elegantan. Venčanice sa cvetovima od satena izgledaju, zaista, zapanjujuće, te ne čudi što ih rado biraju devojke koje žele da se osećaju poput diva na crvenom tepihu.

Venčanice sa cvetovima

Razigrani til je dovoljno izdržljiv da sačuva cvetnu formu. Ujedno, pruža prelepu pozadinu za detalje cvetnog dizajna. Svojom transparentnom teksturom omogućava da ovaj ukras dođe u prvi plan.

Drage dame, ukoliko maštate o venčanici sa cvetovima posetite salon venčanica Dar. U našem bridal carstvu čekaju vas očaravajući cvetni krojevi koji nose potpis čuvenih brendova – Cosmobella, Alessandro Angelozzi, Tarik Ediz, Ariamo, Tanya Grig.