Venčanice

Venčanje na otvorenom – Idealno rešenje za letnja venčanja

Venčanje na otvorenom

Venčanje na otvorenom savršeno je za letnje mesece.

Dolazak leta najavljuje najlepšu sezonu slavlja. Dani okupani sunce i mirisom cveća, kao i prijatne večeri ispunjene mesečinom sinonim su za nestvarnu romantiku. Dok olistala priroda čini savršen dekor za najvažniji dan u životu.

Zaista, ime nečeg magičnog u letu, te ne čudi što upravo ovo godišnje doba mnogi zaljubljeni parovi biraju da izgovore sudbonosno „Da“. Kao posebni dodatak dolaze i neverovatne mogućnosti organizovanja venčanja. Jedna od najčešćih opcija jeste venčanje na otvorenom. Istraživanja pokazuju da je u toku prošlog leta 58 odsto parova svoju ceremoniju održalo na otvorenom.

Venčanje na otvorenom

Ukoliko i vi planirate da to učinite ove godine salon venčanica Dar vam daje savete kako da priredite venčanje iz snova.

Izaberite mesto za venčanje na otvorenom

Sigurni smo da će se mnogi složiti da nema ništa impresivnije, spektakularnije i elegantnije od venčanja na otvorenom. Iako svako mesto donosi posebni šarm, postoji razlika u celokupnoj organizaciji, pa i temi slavlja. Zato je prvi i najvažniji korak odluka o mestu venčanja.

Venčanje na plaži je, definitivno, nešto o čemu maštaju gotovo sve devojke. Šum mora, topli pesak pod bosim nogama i ležernost – najbolji su opis ovog slavlja. Opuštena atmosfera koja prati ovo slavlje nosi kombinaciju romantike i šika vredne pamćenje. Međutim, donosi i niz izazova u organizovanju. Počev od organizovanja prevoza i smeštaja gostiju, preko iznajmljivanja plažnog bara ili restorana, pa do izbora lokalnog benda, svakom koraku morate posvetiti pažnju, jer ovo slavlje se odvija daleko od vašeg grada.

Venčanje na otvorenom

Ništa manje privlačna, a opet znatno lakša opcija u pogledu organizovanja je venčanje na reci. Neverovatni pejzaži i tihi žamor vode savršeni su za početak novog poglavlja vaše bajke, a na vama je da odlučite da li ćete slavlje prirediti u bašti luksuznog restorana na obali ili na brodu koji plovi rekom.

Poslednjih godina veoma su popularna venčanja u vinogradima. Ispunjena duhom Provanse i opojnim ukusom najfinijeg pića – ova slavlja ostavljaju upečatljiv utisak.

Imajte rezervni plan

Nažalost, venčanje na otvorenom u velikoj meri zavisi od vremenskih uslova. Ma koliko pažljivo birali datum na osnovu meteoroške prognoze nije redak slučaj da letnji pljusak iznenadi mladence i goste, te pokvari čitavo slavlje.

Da biste izbegli ovaj problem stručnjaci savetuju da obavezno imate rezervni plan za vanredne situacije u slučaju lošeg vremena. Ukoliko ste odlučili da venčanje održite u bašti restorana proverite da li je dostupna i sala kako biste mogli da pomerite slavlje unutra.

Za venčanje u vinogradu rezervna opcija može biti vinarija kojoj plantaža pripada.

Venčanje na otvorenom

Čak i ako predeo ne nudi rešenje za održavanje slavlja u objektu pored budite bez brige. Na raspolaganju su vam luksuzni šatori tako da je dobra ideja da rezervišete jedan unapred i da ga otkažete u danima koji prethode vašem događaju ako vreme izgleda dobro. Svakako, deo budžeta ostaće bespovratno potrošen, ali bar ćete biti oslobođeni nervoze i stresa, kao u slučaju da tražite šator u poslednjem trenutku.

Izaberite pravi model haljine za venčanje na otvorenom

Ma koliko bile spremne da istrpite svaku nelagodu radi lepote postoje izvesna pravila prilikom izbora svadbene haljine za slavlje na otvorenom.

Za ovakva slavlja idealne su venčanice sa izrezom napravljene od laganih materijala koje pružaju lakoću pokreta. Glamurozne venčanice bogato ukrašene kristalima ili vezom možete poneti na venčanju u bašti restorana ili na brodu, dok za dame koje žele da se osećaju poput moderne princeze umesto raskošnih puf princeza bolji izbor su prefinjeni modeli A-kroja.

Venčanje na otvorenom

Prelepe venčanice za leto svetski poznatih brendova možete pronaći u bogatoj ponudi salona venčanica Dar.

Related Posts