Venčanice princeza kroja

Venčanice princeza kroja

adminvencanja Comments 0 29/12/2021

Venčanice princeza kroja spadaju u najpopularnije bridal modele.

Venčanje iz snova mora biti savršeno u svakom detalju, počevši od boje salveta koje ukrašavaju svečane stolove, pa do najvažnijeg i ključnog detalja proslave – venčanice. Pogrešno odabrane salvete sigurno neće uznemiri mladu. Međutim, odabir pogrešne svadbene haljine dovodiće je do suza kad god pogleda fotografije sa venčanja.

Venčanice princeza kroja

Imajući ovo u vidu buduće neveste odmah nakon veridbe kreću u potragu za haljinom o kojoj su maštale od detinjstva. I dok su mnogim damama asocijacija za venčanje dugi, raskošni modeli, druge rado biraju mini venčanice. Neke devojke ne mogu da zamisle omiljenu haljinu bez šlepa, pojedine se, pak, opredeljuju za originalni stil.

Ipak, nijedna se ne može uporediti sa bogatstvom kroja puf princeze. Zašto ove venčanice izazivaju oduševljenje dama širom sveta otkriva vam salon venčanica Dar.

Haljina koja vas pretvara u modernu princezu

Sve devojčice odrastaju uz crtane filmove o princezama. Kako su balske haljine obavezna garderoba junakinja u njima ne čudi što, kada dođe najbitniji dan u životu, požele da budu princeze iz bajke. Taj osećaj im donose, upravo, venčanice princeza kroja.

Venčanice princeza kroja

Sofisticirana, prepoznatljiva silueta čini svaku figuru idealnom, naglašavajući obline ženskog tela i fokusirajući se na lepotu dekoltea. Naime, veliki obim donjeg dela uspešno skriva kako široke, tako i preuske bokove, pa su proporcije tela skladnije. Dok u gornjem delu dolazi korset koji oblikuje struk i daje bujnost poprsju. Istovremeno, skreće pažnju na graciozna ramena.

Zahvaljujući ovim karakteristikama neveste imaju luksuzan, prefinjen i romantičan wedding look.

Moderne venčanice princeza kroja

Tradicionalno, princeza venčanice dolaze sa krinolinom koja stvara efekat punoće. S obzirom da ona dodaje težinu haljini moderne verzije dizajnirane su sa višeslojnim suknjama.

Slojevi tila, šifona ili organze ne samo da daju volumen, već izgledaju impresivno, te je nemoguće ne zaljubiti se u njih već na prvom pogledu. Posebno ako su na slojeve tkanine našiveni moderni ukrasi za venčanice ili su one stilizovane šik detaljima, poput kaiša, mašni ili traka na struku.

Venčanice princeza kroja

Još jedan podjednako popularan stil pufnaste suknje jeste kaskadni. Pomoću volana stvareni su originalni prelazi koji deluju fantastično. Razigrane, a opet glamurozne ove venčanice princeza kroja unose magiju u vaše slavlje.

Poslednjih godina vladaju asimetrične balon suknje. Da bi postigli takav model, dizajneri kombinuju horizontalne i vertikalne nabore. Kao rezultat dolazi neodoljiva svadbena haljina koja naglašava jedinstveni karakter neveste.

Materijal venčanice princeza kroja

Nije tajna da tkanine igraju veoma važnu ulogu u kreiranju savršene haljine. Stoga, prilikom izbora tkanina postoje pravila kojih moraju da se pridržavaju neveste. Naročito one koje žele da ponesu princeza kroj.

Glavna karakteristika u izboru je taj da što je složeniji dizajn haljine, tkanina bi trebala biti jednostavnija. To nikako ne znači da će vaša venčanica biti svedena i monotona. Naprotiv! Delikatne tkanine stvaraju najelegantnije venčanice unikatnog stila.

Venčanice princeza kroja

Klasičnu formu pružaju svila i krep, dok til i šifon dodaju prozračnost. Za aristokratski efekat birajte saten. Svakako, čipka je nezamenjivi detalj na svadbenoj haljini koja čitav izgled podiže na sasvim drugačiji, ženstveniji nivo.

Najlepše venčanice princeza kroja čekaju vas u salonu venčanica Dar.

 

 

 

0 Comments

Оставите одговор