Venčanice

Aksesoari za venčanice 2023.

Aksesoari za venčanice 2023.

Aksesoari za venčanice 2023. naglasiće lepotu najvažnije haljine.

Venčanje je veliki događaj u životu svake devojke. Da bi bio onakav kakav ste oduvek zamišljale ništa ne treba prepustiti slučaju. Iako je svaki detalj važan u organizovanju, složićete da se najviše pažnje posvećuje pronalaženju savršene venčanice. U mnoštvu očaravajućih krojeva i maštovitih modela koje donose kolekcije venčanica 2023. treba pronaći onu koja će ispuniti sva vaša očekivanja.

Međutim, izbor omiljene svadbene haljine je samo početak. Nemojte zaboraviti na najbolje prijatelje vaše haljine – modne dodatke. Od rukavica i ukosnica, preko vela i tijara, pa do nakita za venčanje – postoji mnogo modernih dodataka koje smo videli na pisti ove sezone i koji imaju moć da transformišu vaš wedding look.

Aksesoari za venčanice 2023.

Koji su aksesoari za venčanice 2023. u trendu otkriva vam salon venčanica Dar.

Osetite se poput modernih princeza

Bridal rukavice su, svakako, bile jedan od najpopularnijih trendova kada su u pitanju aksesoari za venčanice 2023. Gotovo da ne postoji modna kuća koja u svoju svadbenu kolekciju nije uvrstala ovaj glamurozni dodatak.

Aksesoari za venčanice 2023.Dolaze u različitim dužinama, stilovima i tkaninama, te ćete vrlo lako pronaći par koji odgovara vašoj haljini, kao i ambijentu ceremonije. Za dame koje žele da se osete poput diva na crvenom tepihu pravi izbor su duge rukavice od satena ukrašene perlama ili perjem. Vintage stilu najbolje pristaju kraće verzije sa mašnama kakve je nosila Jackie O. Dok neveste koje žele upečatljivi izgled mogu da ponesu šik rukavice od čipke bez prstiju. Delikatne, prefinjene, a opet moderne – ove rukavice pomeraju granice na polju aksesoara.

Romantični aksesoari za venčanice 2023.

I dok su prošle godine bridal svetom vladale venčanice sa mašnama, ovaj sofisticirani detalj preselio se sa glavne haljine na aksesoar.

Aksesoari za venčanice 2023.Mašne od tila, sa kristalima ili ručno veženom čipkom, savršeni su ukrasi za kosu za mlade. S obzirom da su svestrani dodatak odgovaraju svakoj frizuri, pa i dužini kose. Polurep ili visoki ponytail naglasićete na najlepši način trakom zavezanom u mašnu. Klasične punđe nemojte prekrivati dugim velom, već iskoristite magiju ovog detalja kako biste unele dozu romantike i u svoju frizuru. Dok devojke sa kratkom kosom mogu da izaberu šnalice sa mašnama za zadivljujući efekat koji će ostati upamćen.

Tradicionalni aksesoari za venčanice 2023. u osveženom izdanju

Veo je najrasprostranjeniji bridal aksesoar. Ujedno i najstari dodatak za venčanicu. Bez obzira na dugu tradiciju forma se tokom godina menjala tako da ove sezone na scenu stupa manja verzija.

Aksesoari za venčanice 2023.

Inspirisan modom 40-ih godina ovaj veo ima prepoznatljivu formu koja se spušta u kružnom obliku koja podseća na viseći kavez za ptice, pa odatle i njegov popularni naziv „birdcage“ veo. Obično pokriva gornji deo lica. Mada se smele dame mogu odlučiti za verziju koja će prekriti čitavo lice, dajući dramatični efekat.

Zanimljiv, otmen i totalno trendi – ovaj aksesoar nikog ne ostavlja ravnodušnim. Obično se koristi da stilizuje mini retro venčanice ili ležerne kreacije minimalističkog kroja, ali ima nečeg tako šik i u kombinaciji sa raskošnom balskom haljinom.

Drage dame, ukoliko ste odredile datum za venčanje vreme je da posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju luksuzne venčanice čuvenih brendova Cosmobella, Tarik Ediz i Alessandro Angelozzi, kao i aksesoari koji će vam pomoći da zablistate za svoj veliki dan.