Uncategorized

Ukrasi za kosu za mlade

Ukrasi za kosu za mlade

Ukrasi za kosu za mlade daće savršeni finiš vašem wedding look-u.

Pri planiranju venčanja glavna preokupacija svake neveste jeste potraga za najvažnijom haljinom u životu. Međutim, izbor pravog modele luxuzne venčanice ne znači kraj, jer na rad dolaze detalji koji imaju zadatak da upotpune vaš izgled.

Drage dame, ukoliko ste odabrale venčanicu iz snova, cipele za venčanje, pa i frizuru koja vam pristaje, vreme je da se posvetite ukrasima za kosu. Gotovo neprimetni pred raskošnom lepotom svadbene haljine, ovi mali detalji imaju moć da transformišu čitav stajling, te ne čudi što stručnjaci savetuju da ih pažljivo birate.

Tradicionalni veo, traka za kosu, tijara, ukosnice ili pak venčić od cveća – mnoštvo stilova može vam otežati izbor. Da ne biste gubile vreme salon venčanica Dar vam daje savete kako da oberete aksesoar za kosu.

Ukrasi za kosu za mlade prema venčanici

Venčanica je zvezda slavlja. Od nje sve počinje, te pre nego što krenete u razgledanje ukrasa zapitajte se: “Šta će mojoj venčanici najbolje pristajati”.

Osim stila omiljene haljine morate imati u vidu i boju, materijal, teksturu. Nemojte da zaboravite i na elemente kojima je ukrašena. Sasvim drugačiji ukrasi za kosu dolaze uz venčanice sa 3D motivima, čipkom ili onima koje su optočene kristalima i šljokicama.

Ukrasi za kosu za mlade

Svakako i kroj igra važnu ulogu. Tako će delikatna haljina od organze biti savršeno upotpunjena romantičnom trakom za glavu od istog materijala. Venčanicama sa našivenim perlama i kristalima najbolje će odgovarati tijare sa istim detaljima. Dok klasična princeza je nezamisliva bez vela.

Ukrasi za kosu za mlade moraju da odgovaraju njenoj frizuri

Bez obzira što je akcenat stavljen na kombinaciji venčanice i ukrasa za kosu, oni moraju stilski da se slažu i sa frizurom kako bi celokupni izgled bio skladan.

Ukrasi za kosu za mlade

Veo je najčešći izbor za dugu, puštenu kosu ili balerina punđu. Mada boho neveste mogu da izaberu i cvetne ukrase umesto vela koji će prekrivati čitavu frizuru.

Ukrasi za kosu za mlade

Neodoljivi šarm kratkoj kosi, kao i bob frizuri, daje fascinator. Sigurni smo da ćete se sa njim osetiti poput holivudske dive, dok dozu romantike u vaš stajling uneće nežna traka kojom je vezan niski ponytail. Ona je sasvim dovoljni detalj da skrene pažnju na vašu frizuru. Ujedno, ostavlja vam neograničene mogućnosti pri izboru nakita.

Ukrasi za kosu za mlade

Ukoliko negujete retro look pravi izbor su biserni ukrasi za kosu za mlade. Njihov nestvarni sjaj i blago prelivanje boja daju glamurozni efekat.

Razmislite kakav wedding look želeli da kreirate

Gotovo svaka devojka mašta o svom venčanju. Pokušajte da se setite šta je vaš prvobitni san.

Bilo da ste sanjale o klasičnoj satenskoj venčanici sa malom tijarom, puf venčanici sa dugim šlepom i blistavim dodacima ili svedenoj boho haljini upotpunjenoj elegantnom trakom na glavi – nikada ne treba da odustanete od svoje ideje.

Ukrasi za kosu za mlade

Venčanje je vaš dan i prilika da ugodite sebi i ispunite sve svoje snove. Zato je pravi trenutak da posetite salon venčanica Dar, jer vas u njemu čekaju ne samo najnovije bridal kolekcije poznatih brendova, već i najlepši ukrasi za kosu za mlade.