Tiare

Tijare – Savršeni dodatak vašem wedding look-u!

adminvencanja Comments 0 26/03/2021

Tijare su savršeni modni dodatak svakom wedding look-u!

Iako možda mislite da su tijare rezervisane samo za kraljevske porodice ili za dodelu titule miss, varate se!

Stilovi mogu biti različiti i uklapaju se u skladu sa vašom temom venčanja. Od minimalističkih pa do kraljevskih, jednostavno postoji tijara za svaku buduću nevestu.

Tiare

Ukoliko ste u potrazi za savršenim ukrasom za kosu poslušajte nekoliko saveta, koji će vam pomoći da tijaru uklopite sa svojom venčanicom.

Tijare – Dizajn za svačiji ukus

Od dizajna ukrašenog Svarowski kristalima, oblikovanog u vidu krune, pa sve do nežnih srebrnkastih i iskričavih, ovi aksesoari za kosu su nezaobilazni kako bi upotpunili vaš izgled za najvažniji dan.

Tiare

Za neveste koje imaju venčanice u boho stilu preporučujemo dijademe sa elementima prirode izrađene sa motivima lišća i cveća, koja čine savršenu dopunu bidermajeru napravljenom od svežeg cveća.

Mlade koje preferiraju minimalistički stil i koje će sudbonosno DA, izgovoriti u jednostavnoj venčanici koja prati liniju tela, najpre će se odlučiti za tijaru sa elementima bisera.

Neveste koje su odabrale venčanice u vintage stilu – mesingane i zlatne krunice će se odlično uklopiti u njihov look.

Zlatna tijara

Ove tijare uglavnom dolaze sa ukrasima napravljenim od cvetnih motiva i često su ukrašene kristalima. Savršeni su aksesoar za mlade ćije će venčanje biti u boho stilu. Jer zlato daje upravo tu notu!

Tijare od bisera

Tijara se odlično uklapa sa velom! Ukoliko želite da dodate „dramatičnu“ notu vašem izgledu razmislite da ukras za kosu napravljen od bisera uklopite sa dugačkim velom koji će se spuštati celom dužinom vaše venčanice.

Kristali su uvek poželjni!

Potraga za savršenom tijarom može biti veoma zanimljiva.

Tiare

Ukoliko se još uvek niste odlučili za venčanicu u kojoj ćete se venčati, najbolje je da odaberete srebrnu tijaru, sa cvetnim ukrasima kroz koje su prožeti iskričavi kristalčići. Nju ćete moći da uklopite kako uz romantičnu princeza venčanicu, tako i onu jednostavnu, minimalističkog stila.

Tijare za tradicionalna venčanja

Ukoliko je vaše venčanje tradicionalno, idealne su klasične tijare koje u sebi imaju dozu otmenog šika. Opal u kombinaciji sa srebrnim okvirom biće savšen za crkveno venčanje, gde će sve oči biti uprte baš u vas i vaš stil.

Minimalistički stil

Ukoliko pravite malo venčanje i odlučili ste se za jednostavnu ili pak kratku venčanicu, diskretna tijara je nešto što je „must have“.

U njoj se nećete osećati previše „okićeno“ a daće suptilan dašak luksuza vašem izgledu!

Most dramatic!

Za sve prolećne i letnje neveste!

Tiare

Kada su lepi dani u pitanju nikada ne možete preterati sa dodacima za kosu!

Budite smele i ne glavu stavite veliku tijaru, optočenu Swarovski kristalima. Bez obzira za koju venčanicu ste se odlučile ona će vam dati kraljevski izgled.

Romantična cvetna tijara

Nežna cvetna tijara može se nositi na dva načina. U toku ceremonije venčanja nosite je kao krunicu a kasnije je možete kao ukras spustiti ispod donjeg dela punđe.

Ukoliko ste u potrazi za trunkom iskričavosti, ona je idelna. Lagana je, savitljiva i možete je prilagođavati različitim frizurama.

Salon venčanica u Beogradu – Dar, pored nestvarno lepih venčanica u svojoj ponudi izdvaja najlepše ukrase za kosu, pojaseve, kao i ručno vezene maske.

Potrudićemo se da svaki detalj na vama bude savršen!

0 Comments

Оставите одговор