Uncategorized

Vanvremenske venčanice nikada ne izlaze iz mode!

Vanvremenske venčanice

Vanvremenske venčanice, poput male crne haljine, spadaju u komade koji nikad ne izlaze iz mode.

Planiranje venčanja je stresno! Ovo će vam priznati svi budući mladenci, bez obzira što željno čekaju najvažniji događaj u svom životu. Između potrage za odgovarajućim prostorom i pravljenja spiska gostiju, dame moraju da izdvoje vreme i za izbor svoje venčanice iz bajke.

Listanje bridal magazina i gledanja slika na društvenim mrežama može otežati odluku, jer svaka sezona donosi nove predivne krojeve. Ništa se nije promenilo ni sa dolaskom ove, kada su pravo sa modnih pista stigle venčanice za 2021. godinu. U mnoštvu novih kolekcije čini se gotovo nemogućim izabrati samo jedan model.

Vanvremenske venčanice

Ipak, imajte u vidu da trendovi dolaze i odlaze brzinom munje. Možda je zabavno da ih pratite u svakodnevnoj garderobi. Međutim, ako ste u izboru omiljene haljine nesigurne, onda se treba držati kreacija koje opravdano nose epitet vanvremenskih.

Koje su venčanice za sva vremena otkriva vam u ovom blogu salon venčanice Dar.

Vanvremenske venčanice stavljaju akcenat na nežnu liniju leđa

Tattoo efekat na leđima nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kombinacija čipke i tila, koja obično čini ovaj detalj, daje dozu bajkovite mistike, podstičući efekat drame koji dolazi sa njima.

Suptilno i nežno, a opet seksi i zavodljivo, gola leđa na venčanici svaku nevestu pretvaraju u glamuroznu divu. Većina kreatora tkaninama dodaje elegantnu dugmad presvučenu svilom ili od bisera, koja se protežu duž čitave linije leđa. Što dodatno naglašava prelepi efekat ovog karakterističnog dizajna.

Vanvremenske venčanice

Iako su mnogima venčanice sa golim leđima sinonim za letnja slavlja na plaži ili u bašti restorana, zapravo, ih možete nositi tokom čitave godine, čak i zimi.

Vanvremenske venčanice sa karnerima

Ništa neće doneti takav dašak romantike na venčanju kao karneri. Ovaj razigrani ukras daje wedding looku novi nivo, usmeravajući poglede gostiju na sebe, pa ne čudi što su krojevi sa karnerima namenjeni, pre svega, smelim damama. Posebno oni u sirena stilu koji ističu vitku figuru.

Ranijih godina karneri su bili rezervisani isključivo za donji deo venčanice. Dok, danas, dolaze u svim mogućim oblicima i na svim delovima kreacije. Počev od volana na A-kroju, preko lepršavih na rukavima, pa do neverovatnih asimetričnih sečenja i uspravih detalja – karneri su prešli dug put svoje transformacije, pa su zasluženo poneli epitet bezvremenske klasike.

Vanvremenske venčanice sa šlepom

Princeza kroj je mnogima asocijacija za vanvremenske venčanice. Da biste se, zaista, osećale poput prave princeze nemojte da zaboravite još jedan detalj, a to je dugi šlep! Jedino on ima moć da i svedenu svadbenu haljinu pretvori u kreaciju dostojnu kraljevskog venčanja. Što znači da nije samo deo čuvene princeza haljine.

Vanvremenske venčanice

Naime, srećemo ga svugde. Za dame koje vole raskošni kroj, ali ne žele da nose teške krinoline tu su venčanice A-kroja sa šlepom. Devojkama u retro stilu savršeno pristaje šlep na kreacijama u boho stilu. Dok one koje žele da izađu iz tradicionalnih okvira mogu da izaberu kraće modele sa šlepom. Da, dobro ste pročitale, i kratke venčanice mogu da imaju šlep. Ovaj nesvakidašnji ukras praža avangardni, urbani vajb koji će se pamtiti.

Ukoliko se datum vašeg venčanja bliži posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju najnovije kolekcije svetskih brendova, kao i vanvremenske kreacije, tako da ćete sigurno pronaći model kakav ste oduvek želele.