Venčanice

Kraljevsko venčanje – Kako se osećati kao kraljica tokom svog venčanja?

Kraljevsko venčanje

Kraljevsko venčanje oduvek je privlačilo pažnju javnosti. Najbolji dokaz za to jeste svadbena ceremonija princa Čarlsa i princeze Dajane koja se odigrala 1981. godine. Statistički podaci pokazuju da je više miliona ljudi pratilo ovo kraljevsko venčanje, te je opravdano ušlo u istoriju kao jedno od najpoznatijih na svetu.

Iako su mnogi mislili da nijedno drugo neće moći da ga nadmaši, 3 decenije kasnije venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton je to učinilo. Ujedno je kraljevska venčanica koju je nosila Kejt postala najpoželjniji model u bridal svetu.

Bez obzira da li je venčanje na plaži, u svečanoj sali ili romantičnoj bašti jedno je sigurno – svaka mlada želi da se oseća poput kraljice za veliki dan. Imajući ovo u vidu salon venčanica Dar vam daje savete kako da imate svoje kraljevsko venčanje.

Savremene venčanice sa dozom kraljevske otmenosti

Kao i ready-to-wear, tako se i svadbena moda menja. Iz godine u godinu kreatori nam donose nove verzije dobro poznatih stilova, ali i maštovite kreacije koje pomeraju granice u dizajnu. U želji da imaju unikatni wedding look buduće neveste prate bridal trendove.

Kraljevsko venčanje

Ipak, venčanica koja nosi epitet „kraljevski“ treba da bude vanvremenska. Stručnjaci savetuju da se odlučite za klasičnu siluetu. Stoga, uzmite u obzir venčanice A kroja ili princeza. Njihova prefinjena, elegantna forma osvaja pri prvom pogledu. Mada možete izabrati i „fit and flare“ kreacije, jer laskaju svakoj silueti.

Dobra vest je da „vanvremenski“ znači da prevazilazi sve trendove, te ćete lako pronaći haljinu kakvu ste oduvek želele.

Detalji koji se pamte

Kraljevsko venčanje ne može se zamisliti bez šlepa. Upravo ovaj dodatak daje dozu raskoši. Od prolaska do matičara, pa do svadbenih fotografija – šlep stvara dramatičan efekat koji se pamti.

Važnu ulogu ima i materijal za venčanice. Skupoceni materijali, poput svile, satena ili čipke, odraz su kvaliteta. Takođe, imaju prelep sjaj i delikatan dodir, te je kraljevski izgled zagarantovan.

Veličanstvene tkanine obezbeđuju i udobnost. Ne samo da ne morate brinuti da li će se vaša venčanica slučajno rašiti po šavu, već neće ograničavati kretanje.

Moderni ukrasi za kraljevski osećaj

Veo je najveći detalj koji upotpunjuje svadbeni izgled. Bilo da se odlučite za ultra-dugački veo, nežni valcer model ili čuvenu „birdcage“ verziju daćete svojoj venčanici smelu, kraljevsku izjavu.

Da bi u potpunosti odgovarao svadbenoj haljini vodite računa o materijalu vela, kao i vezu, sjajnim nitima i drugim detaljima na njemu.

Tradicija kraljevskih venčanja podrazumeva da neveste nose i tijaru. Srećom, ne morate da se udate za vojvodu da biste ponele ovaj prelepi svetlucavi dodatak u kosi.

Kraljevsko venčanje

Među moderne bridal aksesoare tijara je odavno našla zasluženo mesto. Tajna njene popularnosti krije se u mogućnosti da podigne sveukupni izgled na viši nivo. Zapravo, nijedan drugi dodatak ne ostavlja bajkovit utisak kao tijara.

Ukoliko želite da odstupite od konvecionalnih stilova, a opet da imate kraljevski efekat izaberite samo tijaru, bez vela. Za romantične devojke tu su modeli ukrašeni kristalima. Boho mlade mogu svoj stajling da upotpune tijarom sa cvetnim motivima, dok one koje žele nešto nesvakidašnje mogu da izaberu tijare neobičnog dizajna.

Drage dame, ako se datum vašeg venčanja bliži posetite salon venčanica Dar. U ovom bridal carstvu čekaju vas najnovije kolekcije čuvenih brendova.