Venčanice

Venčanice za 2025. – Šta nam sve donose novi trendovi?

Venčanice za 2025.

Venčanice za 2025. ispuniće očekivanja svih budućih nevesti.

Za razliku od odeće koju svakodnevno nosimo, svadbene haljine nose epitet Visoke mode. Iako su namenjene samo jednom da ih obučete spadaju u najsanjaniji komad. O njima se mašta još u tinejdžerskim danima i potajno posmatraju u izlozima salona venčanica. Poput prave zvezde slavlja ostavljaju utisak koji se pamti. Imajući ovo u vidu ne čudi što se sa velikom pažnjom prate trendovi u bridal svetu.

Proleće je, po pravilu, rezervisano za Bridal Fashion Week-ove. Na njima se mogu videti novi krojevi koji pomeraju granice u dizajnu. Takođe, modne piste ispunjavaju i osvežena izdanja dobro poznatih stilova venčanica.

Počev od bajkovitih kreacija, preko avangardnih, pa do smelih, seksipilnih – venčanice za 2025. godinu nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Koji su vodeći trendovi otkriva vam salon venčanice Dar.

Puf rukavi su must have

Poslednjih godina bridal industrija stavlja akcenat na svestranost modela. Da bi omogućili devojkama da imaju različit stajling u jednom danu svake sezone kreatori se trude da stvore jedinstvene haljine sa odvojim elementima. Tako su prethodnih sezona vladale 2 u 1 venčanice koje su raskošni balski kroj u trenu pretvarale u zavodljivi sirena stil.

Venčanice za 2025.

U 2025. godini naglašen je gornji deo kreacije. Naime, promenljivost je postignuta odvojivim puf rukavima. Kraći, čipkasti rukavi stvaraju romantičan i razigran izgled. Dok dugi rukavi čine da izgledate šik i glamurozno.

Bez obzira koju verziju izaberete budite sigurne venčanice sa puf rukavima koji se skidaju izazvaće wow efekat kod gostiju. Ujedno, oslobodiće vas potrage za drugog haljinom na venčanju.

Detalji od čipke

Graciozna, prefinjena, skupocena – čipka se opravdano smatra kraljicom materijala za venčanice. Gotovo je nemoguće zamisliti kolekciju bez venčanice od čipke.

Venčanice za 2025.

Iako deluje da je sve već viđeno, ova tkanina pruža neverovatne mogućnosti kreiranja. I dok je prethodnih godina čitava haljina bila izrađena od čipke, venčanice za 2025. dolaze sa čipkanim detaljima. Oni uključuju čipku na prozirnim rukavima, golim leđima, bretelama. Zatim, gusto veženi rad na dekolteu i u vidu pojasa. Dok posebni šarm nose ukrasi od čipke koji sa gornjeg dela postepeno prelaze na donji tako da čine eterični spoj.

Da li više volite cveće ili vintage motive? Budite bez brige, jer je čipka osvojila venčanice, dajući im privlačnu teksturu.

Sofisticirana svedenost

Kreatori poručuju da vam za luksuzni wedding look nisu potrebni raskošni modeli, niti mnoštvo perli i kristala. Tajna glamura krije se u suptilnim krojevima koji skupocene tkanine stavljaju u prvi plan.

Venčanice za 2025.

Glamurozne venčanice za 2025. godinu dizajnirane su da učine da se svaka mlada oseća poput dive na crvenom tepihu. Sa svojom bezvremenskom elegancijom i pažnjom na završne detalje u kroju predstavljaju pravo remek delo.

S obzirom da je kreacija čiste forme materijal mora biti skupocen. Upravo tu odliku nose saten, svila, mikado, taft. Od načina na koji omogućavaju kretanje haljine, pa do načina na koji „hvataju“ svetlost – ove tkanine plene elegancijom i gracioznošću. Samim tim daju dozu otmenosti celokupnom izgledu.

Drage dame, ukoliko se pripremate za venčanje u narednom periodu posetite salon venčanica Dar. U njemu ćete pronaći vodeće trendove venčanica za 2025. čuvenih bridal brendova.