Venčanice

Savremene venčanice koje će vaš najvažniji dan pretvoriti u bajku!

Savremene venčanice

Savremene venčanice pretvoriće vašu bajku u realnost.

Kraj godine označava dolazak novogodišnjih proslava. I dok dame širom sveta biraju svoju svetlucavu toaletu, buduće mlade sa nestrpljenjem čekaju dolazak novih modela venčanica.

Kako se svet mode razvija, tako se razvijaju i najnoviji trendovi venčanica. Svake sezone bridal dizajneri osmišljavaju nove, maštovite stilove. Svaki od njih je poseban i baš svaki namenjen devojci čije će snove ispuniti.

Savremene venčanice

Počev od haljina za venčanje u evropskom stilu, preko dobro poznatih princeza krojeva, pa do kreacija ekskluzivnog dizajna – u mnoštvu modela sigurno će svaka devojka pronaći svoju omiljenu. Međutim, da li svaka od njih može poneti epitet savremene venčanice?

U čemu je tajna ovih venčanica otkriva vam salon venčanica Dar.

Luksuz dostojan kraljevskih venčanja

Ako je vaš svakodnevni izgled više savremen nego klasičan, onda u tom stilu treba da bude i vaša svadbena haljina. Savremene venčanice kombinuju elemente klasične elegancije sa modernim, dodirom.

Savremene venčanice

Razmislite o gracioznim siluetama, sofisticiranim ukrasima i pravoj količini velikog dnevnog glamura. Upravo to donose krojevi koji se svrstavaju u savremene. Iako je njihov dizajn u potpunosti oslobođen svih pravila koja vladaju tradicionalnim bridal svetom, jedno je sigurno. Ove haljine su sinonim za luksuz.

Savremene luksuzne venčanice krase visokokvalitetne tkanine. Skupocena svila, romantična čipka i nežni saten prvi su na listi bridal tkanina. Mada i venčanice od organze i tila ostavljaju zadivljujući efekat. Posebno ako su dodati skupoceni ukrasi, poput Swarovski kristala, pravih bisera, pa čak i dragog kamenja.

Izradi svake savremene kreacije posvećuje se naročita pažnja. Krajnji rezultat jeste jedinstveni kroj koji daje dozu autentičnosti vrednu pamćenja.

 Savremene venčanice dolaze sa šik detaljima

Mnoge devojke smatraju da moderne venčanice moraju biti raskošnog kroja. Ponekad, savremen stil znači manje korzeta, veza i mnogo manje slojeva koji dodaju težinu celokupnom dizajnu. Po čemu onda nose epitet savremenih?

Odgovor leži u modernim ukrasima za venčanice. Naime, zanimljivi detalji na svedenoj kreaciji daju specifičan izgled koji ih izdvaja od drugih. Vodeći među njima su oni koji pružaju trodimenzionalni izgled.

Dimenzionalnost je nešto čemu teže bridal kreatori. Zahvaljujući njoj haljina dobija viši nivo tako da čitav wedding look postaje impresivniji. 3D cvetni ukrasi su najbolji način za dodavanje eteričnog volumena kreaciji. Dok pravi trendi stajling donose mašne.

Od diskretnih verzija u vidu pojasa, preko prefinjenih na bretalama, pa do oversized na zadnjoj strani haljine – mašne nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Savremene venčanice

Romantične neveste mogu da izaberu savremene venčanice sa dugim rukavima. Pufnasti rukavi su savršen ukras, a za trendi utisak pobrinuće se kombinacija sa spuštenim ramenima. Otmeni, raskošni kroj rukava koji otkrivaju nežna ramena tako da se polako sužavaju u tanak rukav koji obavija zglob, zaista, stvaraju impozantan efekat.

Savremene venčanice neobičnih krojeva

Venčanice sa izrezom, definitivno, spadaju u savremene. Pri čemu one podrazumevaju netipične izreze.

Prorezi na struku, ispod grudi ili, pak, geometrijski na ramenima – samo su neki od ovih krojeva. Stvorene da pomere granice tradiciolnalnih formi, namenjene su hrabrim devojkama koje su spremne da ponesu trendi venčanicu neviđenu do tada.

Savremene venčanice čuvenih bridal kuća čekaju vas u salonu venčanica Dar.