Uncategorized

Salon venčanica Dar na Milano Bridal Week-u

Milano Bridal Week

Sa vrha italijanske „čizme“ vlada prelepi grad u senci Alpa. Centar Lombardije, Milano, prema mišljenju mnogih, je nezvanična prestonica čitave države. Nestvarna prirodna lepota, vrhunska arhitektura i bogato kulturno nasleđe ni jednog posetioca ne ostavljaju ravnodušnim.

Milano Bridal Week

Međutim, Milano nudi mnogo više. Već sa prvim koracima kroz njegove ulice dočekaće vas negovane dame od čijih stajlinga zastaje dah. Upravo ovaj grad od polovine 20. veka važi za prestonicu industrijskog dizajna i mode. Milano nam je doneo svetski poznate modne kuće kao što su Valentino, Gucci, Versace, Prada, Armani, Dolce & Gabbana, pa ne čudi što je on shopping meka za poznate zvezde i dame iz svih krajeve sveta.

Milano je omiljena destinacija i budućim nevestama. Naime, pored standardnih Fashion week-ova, koji se održavaju dva puta godišnje, sa dolaskom prolećnih dana grad se pretvara u savršenu bajku za najbitniji dan u vašem životu – venčanje.

Šta nas čeka na ovogodišnjem Milano Bridal Week-u otkrivamo vam u novom blogu.

Salon venčanica Dar zasluženi je predstavnik naše zemlje na Milano Bridal Week-u

Milano Bridal Week

Milano Bridal Week je događaj koji se svake godine željno čeka. Najpoznatiji kreatori, supermodeli, fotografi, blogeri i svi koji nešto znače u modnoj eliti aprila žure da zauzmu svoje mesto na svetskom događaju.

Milano Bridal Week 2019. održava se od 5. do 8. aprila na prostoru Fiera Milano, koji važi za jedan od najvećih izložbenih organizatora u svetu.

Kao i svake godine, goste će čekati novi modeli venčanica, kao najava za predstojeće bridal trendove. Zatim, celokupni aksesoar za venčanice, ali i svečane haljine za deveruše i odela za mladoženje.

Salon Dar i ove godine imaće zadovoljstvo da učestvuje na Milano Bridal Week-u. Pa će neveste u našoj zemlji, zahvaljujući našem stručnom timu, uskoro moći da uživaju u najnovijim kreacijama čuvenih bridal kuća.

Si SposaItalia Collezioni 2019. sinonim za glamur, luksuz i inovativne krojeve

Si SposaItalia Collezioni je prestižni događaj koji je posvećen profesionalnim kupcima iz Francuske, Nemačke, Velike Britanije, Španije, Turske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, SAD, Kanade, Rusije, Kine, Japana i, naravno, predstavnika Srbije – salona venčanice Dar.

Svi izlagači su pažljivo odabrani od strane eminentnih modnih kritičara kako bi ponuda bila na najvišem nivou. Julia Kontogruni, Elisabetta Polignano, Blumarine, Maison Signore i mnogi drugi brendovi predstaviće preko 200 kolekcija sasvim novog formata.

Pored revija, događaj uključuje i sastanke sa dizajnerima. Dok posebnu pažnju privlači White Carpet, koji je rezervisan za 5. april u 19 časova. Ova eksluzivna pista predstavlja vrhunac sinergije visoke mode i prêt-à-portera u segmentu venčanja.

Modna poslastica – Demetrios 2020. i Alessandro Angelozzi 2020. kolekcije

Skoro 4 decenije Demetrios važi za vodeću kuću u svetu svadbenih haljina.

Elegantna moda isprepletana eteričnom estetikom najbolji je opis kreacija koje će salon venčanica Dar imati priliku da vidi na prezentaciji Demetrios 2020. Od najdivnijeg veza, pa do klasične čipke – ovo su definitvno venčanice koje oduzimaju dah.

Svaka kreacija je posebna priča, te svaka pruža unikatno oblikovanu siluetu. Neverovatni spoj romantičnih karnera, delikatnih dekoltea i sofisticiranih prelaza u različitim materijalama Demetrios 2020. modeli stvoriće nezaboravne uspomene za vaše venčanje.

Milano Bridal Week

Pored Demetrios 2020. kolekcije, salon venčanica Dar je pozvan da zaviri u najnovije venčanice Alessandro Angelozzi. Kao što smo već navikli od čuvene bridal kuće, i naredne godine nas čekaju skupocene tkanine i luksuzni ukrasi „upakovani“ u sasvim novi oblik. Savršena kombinacija trendi elemenata sa završnom obradom, koja je pravi odraz visoke mode, ostvariće snove svih nevesta.

Dok sa nestrpljenjem čekate kreacije za 2020. godinu, posetite salon venčanica Dar, jer ćete u njemu pronaći aktuelne dizajnirane venčanice nestvarne lepote.

1 thoughts on “Salon venčanica Dar na Milano Bridal Week-u

Comments are closed.