Uncategorized

Svečane haljine za maturu

Svečane haljine za maturu

Svečane haljine za maturu glavna su tema ovih dana.

Sa dolaskom proleća oživi grad. Bašte su konačno ispunjene bojama najmirisnijeg cveća, a ulicama se prenosi veseli smeh maturanata.

Upravo je ovo najuzbudljiviji period za mlade ljude koje si pripremaju za veliku promenu u životu. I dok se gomilaju obaveze u školi i povećava nervoza zbog predstojećeg ispita, počinje da se zahuktava i priprema za najbitniji događaj u njihovom životu – maturu! Poslednja proslava sa prijateljima, možda i poslednje okupljanje čitavog razreda i fotografije nasmejanih lica ostaće kao uspomene koje se pamte.

Tako važan dan mora da prati i najlepši stajling. Već početkom godine mlade devojke kreću u potragu za onom pravom, haljinom koja će sve ostaviti bez daha. Čini se da jedino izbor venčanice donosi istu dozu euforije, koja nastaja kada se pomenu svečane haljine za maturu. Te ne čudi što su buduće maturantkinje spremne da provedu sate listajući modne magazine ili tražeći inspiraciju na internetu. Neretko se u ulozi modnih savetnika nađu najbolje drugarice, pa se čitava potraga pretvara u pravi girls party.

Svečane haljine za maturu

Da ne biste previše lutale, salon venčanica Beograd, Dar vam predstavlja najlepše svečane haljine.

Svečane haljine pretvaraju devojku iz kraju u glamuroznu divu

Ne tako davno haljine za maturu su šile naše bake ili majke. Model je podrazumevao lepršavi, kratki kroj koji je upotpunjavao bolero u istom stilu. Stroga balerina punđa ili blago talasasta kosa, koju ste uz vešte ruke sestre sredile, baš kao i diskretna šminka najbolji su opis maturskog looka. Ujedno, ovaj događaj je za mnoge devojke bila prilika da prvi put prošetaju visoke potpetice.

Danas, priprema za maturu dobila je sasvim drugačiji smisao. Počev od frizera i šminkera, pa to fotografa – čitav tim profesionalaca zadužen je da tinejdžerku pretvoru u princezu iz bajke.

Ipak, glavna uloga u bajci poverena je haljini. Za razliku od venčanice u vintage stilu, koje su sve više popularne, svečane haljine moraju biti u trendu. Jer, ništa bolje ne otkriva ženstvenost do jedinstveni model, koji niko drugi do tada nije poneo.

Bele svečane haljine su sinonim za vanvremensku eleganciju

Svečane haljine za maturu

Maksi ili mini? Šljokice ili saten? Klasična crna ili neobičnog printa? Samo su neka od pitanja koja “muče” maturantkinje.

Ukoliko niste sigurne koja je prava haljina za vas, stručnjaci savetuju da izaberete kratku čipkanu kreaciju bele boje. Čipka odiše prefinjenim stilom, pa ćete sa njom dobiti luksuzni stajling. Dok bela boja savršeno pristaje mladalačkom tenu.

Za devojke koje neguju eklektični stil, salon venanica Dar predlaže zavodljivu kombinaciju ručno nizanih kristala na korsetu i nojevog perja, u donjem delu.

Izaberite model svečane haljine koji oslikava vašu ličnost

Elegantne večernje haljine dolaze u najraznovrsnijim krojevima i svim mogućim boja, što dodatno otežava izbor.

Svečane haljine za maturu

Ne samo da haljina treba da odgovara vašem karakteru i građi tela, već i boji kose. Riđokosa nijansa dolazi do izražaja sa svečanim haljinama u zelenoj, plavoj i ljubičastoj boji. Plavušama odgovaraju nežne pastelne nijanse. Ako, pak, želite da pokažete svoju vatrenu stranu neka vaša haljina za maturu bude crvene boje. Uz nju je obavezan i karmin iste nijanse. Devojkama tamne kose odgovaraju intenzivni tonovi sa kojima će zablistati u pravom sjaju.

Nemojte da čekate poslednji trenutak za pripremu, već na vreme nabavite svoju svečanu haljinu. Najveći izbor modela vodećih trendova pronaći ćete u salonu venčanica Dar.