Uncategorized

Nova kolekcija venčanica – Demetrios 2020

Demetrios 2020

Nova kolekcija venčanica – Demetrios 2020.  savršen je izbor za svaku damu.

Baš kao u ready to wear modi, tako i među venčanicama kolekcija proleće – leto 2019. godine zavladala je salonima. Međutim, bridal industrija ide korak napred, te uveliko sprema modele za narednu sezonu. Različiti krojevi, novi stilovi i iznenađenja čekaju devojke koje su rešila da sudbonosno “Da” izgovore sledeće godine.

Kako je venčanje najvažniji trenutak u životu, ne čudi što buduće neveste pažljivo prate trendove koji dominiraju na Bridal Week-ovima. U mnoštvu vodećih modnih kuća i svetskih dizajnera, jedan brend se posebno izdvojio. U pitanju je kolekcija Demetrios 2020.

Zašto su ove venčanice izazvale najveću pažnju otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Kolekcija Demetrios 2020. ugledala je svetlost dana na Milano Bridal Week-u

Početkom aprila prestonica mode postala je centar dešavanja bridal scene. U samo 4 dana Milano je okupio čuvene kreatore, najpoznatije modele, prestižne fotografe i druge pripadnike modne elite koji su cele godine željno čekali da vide nove venčanice.

Demetrios 2020

Dobiti poziv za Milano Bridal Week predstavlja stvar prestiža i pravi dokaz da ste najbolji. Naravno, ta čast i ove godine pripala je brendu Demetrios.

Poštovanje prema svadbenim proslavama i ljubav koju donosi najbitnija haljina, Demetrios James Elias pretočio je u najlepše dizajnirane venčanice. Izuzetni talenat ovaj američki kreator grčkog porekla pokazuje nam iznova svake sezone skoro 4 decenije.

Ništa manje nije se moglo očekivati ni od nove kolekcije. Inovativni dizajn ostavio je sve prisutne bez reči, a sigurni smo da oduševljenje neće kriti ni buduće neveste. Zahvaljujući stručnom timu salona Dar, koji je prisustvovao prezentaciji, i devojke u našoj zemlji moći će da osete magiju nestvarnih krojeva iz posebne Demetrios linije.

Demetrios 2020. ispuniće sve vaše snove

Neprolazno i bezvremenski – najbolji je opis za novu kolekciju. Upravo je ona donela novu formu venčanice u stilu princeze, kojom je pokazano da jednostave, čiste linije ne mora da znače i minimalizam u dizajnu. Naprotiv!

Demetrios 2020

Koristeći prefinjene, senzualne detalje, Demetrios James Elias je stvorio haljine koje su lirski uobličene i prožete osećajem romantike. “Volim da modeli izgledaju svetlo i delikatno, tako da kroj donosi skladnu celinu”, objasnio je dizajner svoju viziju modela.

Sirena ili princeza venčanica? Sa novom kolekcijom ova večito dilema nestaje. Svaki kroj je jedinistven, svaki model je sekspil podigao na nivo sofisticiranosti, pa ćete se u svakom stilu osećati poput princeze iz bajke.

Nova kolekcija stvoriće nezaboravne uspomene za vaš najvažniji dan

Elegantna moda isprepletena eteričnom estetikom ilustruje lepotu nove kolekcije. Od ručno vežene čipke, preko razigranog tila, pa do najfinijeg satena – ove luksuzne venčanice lagano klize preko tela oblikujući svaku siluetu do savršenstva.

Osim po skupocenim tkaninama, Demetrios linija je prepozantljiva i po brizi o svakom detalju. Tako da ćete ovde pronaći 3D cvetove sa kristalima, romantične karnere, kraljevske šlepove, ali i raskošne rukave koji se pružaju celom dužinom venčanice, te su odlična zamena za veo.

Nova kolekcija je, zaista, prevazišla sva očekivanja. Gotovo je nemoguće izdvoji samo jednu venčanicu.

Demetrios 2020

Ukoliko želite prve da ponesete ove izuzetne haljine zakažite na vreme probu u salonu venčanica Dar. U njemu vas već sada čekaju aktuelne Demetrios 2020.  venčanice u kojima ćete oživeti svoju bajku.