Dizajnirane venčanice

Prednosti dizajnirane venčanice

adminvencanja Comments 0 31/03/2019

Dizajnirane venčanice namenjene su nevestama sa stilom.

Proleće je konačno stiglo! Nakon duge i sive zime priroda je počela da se budi. Drveće je dobilo zeleni ogrtač, a bašte su ispunjene veselim bojama. Topli, prolećni dani obasjani sunčevim zracima idealni su za trenutke slavlja.

Ipak, da bi venčanje bilo savršeno nije dovoljno samo okruženje, već mora da postoji i savršena svadbena haljina. Međutim, izbor venčanice nikada nije lak. U mnoštvu prelepih modela i bajkovitih krojeva treba pronaći pravu; onu od koje će vam oči zasijati jače, a usne se razvući u najradosniji osmeh.

Pored dileme da li izabrati model venčanice sa šlepom ili svedeni A-kroj, ono što neveste najviše brine kada krenu u potragu jeste cena venčanica. Odnosno, da li će njihov budžet za venčanicu biti dovoljan. Ovo pitanje, posebno, “muči” dame koje žele da ponesu kreaciju sa poznatim potpisom.

Iako pojedini smatraju da je u pitanju “samo” komad garderobe koji nije toliko vredan, salon venčanica Beograd, Dar vam otkriva koje su prednosti dizajnirane venčanice.

Dizajnirane venčanice napravljene su od najskupocenijih materijala

Ono po čemu se dizajnirane venčanice izdvajaju jeste način izrade. Počev od skice, preko prvih krojeva, pa do završnog šava – na njima je svaki detalj sa pažnjom kreiran.

Dizajnirane venčanice

Tkanine koje se koriste su vrhunskog kvaliteta, tako da pružaju neverovatnu dozu udobnosti tokom čitave proslave. Bez obzira da li ste ponele neki od krojeva satenske venčanice ili model venčanice od čipke, prefinjeni materijal obavijaće vaše telo nežnim dodirom i kada bacate bidermajer, ali i tokom plesa na podijumu za igru.

Luksuzne tkanine prate luksuzniji ukrasi. Swarovski kristali, biseri, pa čak i pravo drago kamenje, najčešće, se ručno ušiva, dajući dozu autentičnosti svakom kroju. Pa možemo slobodno da kažemo da su ove hand made venčanice, zapravo, pravi odraz visoke mode.

S obzirom da se ističu kvalitetom, nećete morati da brinete da li će se tkanina rasparati ili se, možda, neki ukras odštiti. Sa dizajniranim venčanicama takve greške nikada se ne dešavaju!

Dizajnirane venčanice su unikatnog stila

Dizajnirane venčanice dolaze u limitiranim serijama. Samim tim vam garantuju da ćete poneti jedinstvenu, do tada neviđenu venčanicu. Možete izabrati statement model dostojan kraljevskog venčanja ili, pak, zavodljivi kroj venčanice u sirena stilu i bićete potpuno sigurne da vam on perfektno stoji.

Naime, dizajnirane venčanice, zahvaljujući posebnom pristupu, omogućuju izvesne izmene. Na taj način buduće neveste mogu da daju lični pečat svojoj svadbenoj haljini.

Dizajnirane venčanice su najlepši ukras na svadbenim fotografijima

Verovali ili ne, dizajnirane venčanice izgledaju impresivno na fotografijama. Upravo one unose u svaki kadar nestvarni efekat. Čak i detalj, poput prelepe čipke ili niske bisera, je dovoljan za fotografiju vrednu pamćenja.

Dizajnirane venčanice

Dizajnirane venčanice možete pronaći i kod nas! Posetite salon venčanica Dar, jer vas u njemu čekaju čuvene venčanice Alessandro Angelozzi. Magična harmonija luksuza ogleda se u neponovljivim kreacijama u koje su utkani najfiniji ukrasi, dok uvek svež dizajn ovih glamuroznih venčanica nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

 

0 Comments

Оставите одговор