Venčanice

Najlepše venčanice – Koji modeli se izdvajaju ove sezone?

Najlepše venčanice

Najlepše venčanice osvajaju srca svih žena.

Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. On simbolizuje početak novog poglavlja u vašoj ljubavi koja će trajati zauvek. Imajući ovo u vidu ne čudi što se sa posebnom pažnjom priprema svaki detalj tog slavlja. Ipak, glavna uloga pripada venčanici.

U davna vremena devojke su nosile narodnu nošnju kao venčanice ili haljine koja su odgovarale tadašnjoj modi. Sve se promenilo u 19. veku kada je kraljica Viktorija prvi put ponela belu princeza haljinu na dan svog venčanja.

Bele venčanice su postale tradicija koja se zadržala do današnjih dana. Međutim, ono što se iz godine u godinu menja jesu krojevi omiljene haljine. Baš kao i klasični odevni komadi, tako i venčanice iz sezonu u sezonu dolaze u novim, osveženim izdanjima.

Mnogi od njih vrlo brzo zastarevaju. Sigurno ste makar jednom videle fotografije sa venčanja iz prošlih decenija koje vas teraju da se naježite od preteranih ukrasa, sjajnih sintetičkih materijala i naramenica na venčanicama.

Srećom, postoje i svadbene haljine koje zrače otmenošću i elegancijom i nakon mnogo godina. Upravo ovi vanvremenski krojevi opravdano nose epitet „najlepših“. O kojim venčanicama je reč otkriva vam salon venčanica Dar.

Najlepše venčanice spuštenih ramena

Prve na listi najlepših definitivno su venčanice spuštenih ramena. Zavodljive, a svedene i prefinjene – ove haljine donose dozu senzualnog glamura.

Najlepše venčanice

Svojim bezvremenskim stilom, kreacije spuštenih ramena su večne, baš kao i vaša ljubav. One prevazilaze trendove, te su jednako dostojne nesvesti kao i za 10, 20, pa čak i 50 godina.

I što je najbitnije – venčanice spuštenih ramena savršeno odgovaraju svakom stilu, temi ili mestu venčanja. Bez obzira da li ćete izgovoriti sudbonosno „Da“ u crkvi, svečanoj sali ili romantičnoj bašti, zadivljujući wedding look je zagarantovan.

Najlepše venčanice sa rukavima

Svadbene haljine sa rukavima krasi vintage šarm, ali i sofisticiranost modernih elemenata.Zaista, ove haljine zrače otmenom estetikom, te ne iznenađuje što spadaju u najlepše.

Najlepše venčanice

Venčanice sa dugim rukavima od čipke mogu se pohvaliti gracioznošću, te vas u trenu pretvaraju u nežnu princezu. Modeli sa puf rukavima su sinonim za romantiku, kakvu očekujete za svoj veliki dan. Dok kraće verzije rukava unose lirsku razigranost u celokupni izgled.

Posebnu pažnju privlače kreacije sa rukavima koji se mogu skinuti. Originalne, atraktivne i neverovatno šik – ove venčanice vam obezbeđuju dva sasvim različita stajlinga u jednom.

Najlepše venčanice od čipke

Ukoliko tražite najlepšu haljinu za venčanje koju ćete obožavati i decenijama posle proslave, onda obratite pažnju na materijal.

Najlepše venčanice

Čipka je broj jedan u bridal svetu. Prozračna, mekana, senzualna – čipka je izdržala test vremena, te kreatori svake godine predstave nove modele napravljene od nje. Ne samo da odiše klasičnom lepotom, već dodaje eterični dodir dizajnu. Samim tim, stvara utisak vredan pamćenja.

Za „wow efekat“ nije potrebno da čitava haljina bude od čipke. Dovoljni su pojedini elementi, poput čipkanih rukava ili golih leđa prekrivenih ovom skupocenom tkaninom. Čak ni sama silueta venčanice nije presudna, jer čipka odgovara svakom stilu i baš svakoj kreaciji.

Najlepše venčanica za sva vremena, kao i glam venčanice 2024. svetski poznatih brendova, možete pronaći u bogatoj ponudi salona venčanica Dar.