Venčanice spuštenih ramena

Venčanice spuštenih ramena

adminvencanja Comment 1 13/05/2020

Venčanice spuštenih ramena namenjene su romantičnim nevestama.

Ne postoji devojka na svetu koja makar jednom nije maštala o danu kada će izgovoriti sudbonosno “Da”. I dok su se u tom sanjarenju smenjivala čarobna mesta proslave, godišnja doba, pa i spisak zvanica jedan detalj ostao je nepromenjen, a to je – venčanica! Savršeni spoj prefinjenog kroja i najluksuznijeg materijala čine da se osećate poput princeze, pa ne čudi što je budućim mladama glavni korak u organizovanju venčanja izbor prave haljine.

Venčanice spuštenih ramena

Međutim, najpoznatiji svetski brendovi venčanica svake sezone donose nove modele koji neveste stavljaju na slatke u muke. U želji da pronađu savršenu venčanicu spremne su da probaju više desetina, vraćajući se iznova na večno pitanje – sirena ili princeza model? Bez obzira za koji se kroj odlučite ako se na njemu nađu spuštena ramena kreacija će poprimiti sasvim novu formu.

Venčanice spuštenih ramena

U čemu je tajna venčanice spuštenih ramena otkriva vam u ovom blogu salon venčanica Beograd, Dar.

Venčanice spuštenih ramena su bezvremenske!

Svoj nastanak venčanice spuštenih ramena duguju Charlesu Fredericku Worthu koji je krajem 19. veka stvorio prve modele.

Kako su u to doba vladale princeza venčanice, pored uzanog struka, akcenat je stavljen i na blago spuštena ramena i pufnaste rukave. Da bi nakon 6 godina ovoj kroj dobio i dekolte, što je dodatno naglasilo nežnu liniju vrata i grudi.

Venčanice spuštenih ramena

Početak 20. veka doneo je nove trendove među venčanicama koje su oslikavale duh Čarlstona. Spuštena ramena na bridal scenu vratila je prva dama Amerike Jackie Kennedy 50-ih godina. Model njene satenske venčanice u viktorijanskom stilu brzinom svetlosti osvojio je srca devojaka, zauzevši prvo mesto na listi najtraženijih svadbenih haljina.

Ovu titulu venčanice spuštenih ramena opravdano nose i danas, pa ih neveste rado biraju za najvažniji događaj u životu.

Venčanice spuštenih ramena su sofisticirane!

Bilo da se radi o najnovijim modnim trendovima ili klasičnim elegantnim venčanicama, spuštena ramena donose dozu senzualnog glamura. Zavodljive i razigrane, a opet svedene i uglađene ove haljine stvaraju novu siluetu koja izgleda sjajno na svakoj devojci.

Venčanice spuštenih ramena

Iako su mnogima prva asocija za venčanje na moru, one iznova dokazuju da su mnogo više od sezonskog trenda. Počev od diskretno spuštenih, preko predimenzioniranih, pa do čuvenog Bardot stila sa potpuno spuštenim bratelama – čuveni kreatori se utrkuju ko će predstaviti novi koncept prelepih golih ramena, jer upravo ona stvaraju dramatični efekat koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Gde se kriju najlepše venčanice spuštenih ramena?

Odgovor ćete pronaći u salonu venčanica Dar. Ovde vas čekaju Tarik Ediz venčanice spuštenih ramena. Raskošna čipka, šik rukavi, duboki dekolte i cvetne aplikacije objedinjene su u najnovijoj White kolekciji poznatog turskog kreatora. Svaki model je poseban i baš svaki krasi jedinstveni dizajn, tako da će, sigurni smo, i najprobirljivije dame među njima pronaći onu pravu.

Venčanice spuštenih ramena

Nakon kriznog perioda, venčanja polako postaju aktuelna. Zato je pravi trenutak da posetite salon venčanica Dar kako biste na vreme izabrale svoju haljinu iz snova.

 

Оставите одговор