Venčanice

Prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije – Saznajte kakva vas sve iznenađenja čekaju!

Prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije

Prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije biće održana 19. novembra u salonu venčanica Dar.

Iako organizovanje venčanja obuhvata niz koraka, budućim mladama prva asocijacija je venčanica. Zaista, haljina za venčanje glavna je zvezda slavlja.

Kao najluksuzniji komad garderobe koji ćemo ikada poneti one imaju moć da nas pretvore u pravu divu sa crvenog tepiha. Ujedno, oslikavaju naš karakter, stil, lepotu, pa i najdublje emocije koje ispunjavaju veliki dan.

Imajući ovo u vidu ne čudi što sve devojke sa nestrpljenjem čekaju dolazak nove godine, kada će u salonima osvanuti nove kolekcije. Baš kao što odeća, obuća i aksesoari podležu promenama iz sezone u sezonu, tako i venčanice prate trendove.

Da bi mlade koje se spremaju za najvažniji događaj u svom životu mogle da pronađu svoju haljinu iz snova tu je prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije.

Šta obuhvata prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije?

U samom srcu grada, tačnije na uglu Pop Lukine i ulice Maršala Birjuzova, nalazi se omiljeno mesto nevesta ne samo iz Beograda, već čitave Srbije. Više od 25 godina salon venčanica Dar ispunjava želje devojaka, pomažući im da stvore svoju bajku.

Prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije

Luksuz, prestiž i otmenost dostojna kraljevskih venčanja – najbolji su opis kreacija koje ćete pronaći u ovom bridal carstvu. Nastojeći da ispune kriterijume svih mlada i učine da se osećaju posebnom stručni tim salona Dar se trudi da održi svetski nivo. U skladu sa tim svoje klijentice svaku novu godinu spremno dočekuje sa najnovijim trendovima iz bridal sveta.

S obzirom da se modeli sa revija za 2024. godinu uveliko nalaze u salonu buduće neveste, ali i sve dame koje vole modu, imaće priliku da ih u toku jednog dana vide.

Prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije se sastoji iz 2 dela. Prvi deo čini revija najnovijih kolekcija, kao i najpopularnijih venčanica koje nikada ne izlaze iz mode, dok je drugi deo rezervisan za mlade koje žele da kupe ili iznajme venčanicu.

Prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije svetskih brendova

Nositi model dizajnirane večanice čuvenog brenda stvar je prestiža. To zadovoljstvo obezbediće vam, upravo, salon venčanica Dar. Naime, ovde možete pronaći eksluzivne bridal kuće, kao što su Cosmobella, Ariamo, Tanya Grig, Tarik Ediz… Njihove kreacije krasi sofisticirana elegancija, te opravdano nose epitet Visoke mode.

Prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije

Cosmobella venčanice 2024. donose savršen spoj tradicionalnih elemenata i modernog dizajna. Polazeći od najfinijih materijala, poput čipke, satena, svetlucavog tila, Demetrios James Elias je stvorio neponovljive kreacije. Svaku od njih krasi neverovatni dizajn koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Bez obzira da li je u pitanju novo viđenje tradicionalne princeza haljine ili zavodljive sirene – Cosmobella garantuju jedinstven, zadivljujući izgled.

Prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije

Veliku pažnju dama na prezentaciji sigurno će privući i Ariamo venčanice. Svoji gracioznim, eteričnim krojevima unose magiju u wedding look, dok ručni rad kojim se mogu pohvaliti čini ih pravim remek delom nosive umetnosti.

Prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije

Nežne, romantične, a opet zavodljive i šik, svadbene haljine ovog brenda pružiće vam prefinjeni glamur vredan pamćenja.

Drage dame, rezervišite na vreme mesto na prezentaciji salona venčanica Dar. Ne samo da ćete imati priliku da vidite najbolje venčanice za narednu godinu, već ćete moći željeni model da kupite ili iznajmite po 50 odsto nižoj ceni.