Uncategorized

Sve što treba da znate o iznajmljivanju venčanice

Salon venčanica Dar

Sve što treba da znate o iznajmljivanju venčanice otkriva vam salon venčanica Dar.

Ne postoji devojka na svetu koja, makar, jednom u životu nije maštala o svom venčanju. Počev od trenutka kada na vašoj ruci zasija verenički pristen, preko pre-wedding photo session-a, pa do prvog plesa – svaki detalj je pažljivo zamišljen i čeka dan kada će se ostvariti.

Međutim, kada taj momenat dođe i kada započnete sa pripremama za najbitniji događaj shvatate da organizacija venčanja iz snova nije nimalo jednostavna. Ne samo da morate da doneste gomilu odluka u vezi mesta slavlja, dekoracije, menija, već je neophodno da pažljivo razmotrite svaku ponudu kako biste izabrali najbolju.

Venčanica Cosmobella 8081

Ipak, postoji deo koji buduće neveste posebno raduje, a to je – izbor venčanice iz bajke. S obzirom da je u pitanju najvažnija haljina, ujedno i najluksuznija, koju ćete ikada poneti, potraga nije nimalo laka.

Sve što treba da znate o iznajmljivanju venčanice prema ceni

Izbor haljine za venčanje je određen budžetom, stilom, vremenom i magičnim osećajem kada je prvi put obučete. Što znači da je prvi korak određivanje sume novca koju ste spremne da izdvojite za nju.

Vodeći se stavom da je to “njihov dan”, mnoge neveste smatraju da ne treba da postavljaju granicu kada je u pitanju venčanica. Ovakvo mišljenje je pogrešno, jer probijanje budžeta može da stvori problem kod drugih detalja u organizaciji.

Prilikom razmatranja finansija imajte u vidu da cene iznajmljivanja venčanica određuje više faktore. Pored potpisa bridal kuće koje nose i kolekcije kojoj pripadaju, tu su i način izrade, materijal, ukrasi…

Sve što treba da znate o iznajmljivanju venčanice prema kroju

Kroj igra glavnu ulogu u izboru venčanice. On treba savršeno da odgovara građi vašeg tela, tako da istakne u prvi plan najlepše na vama, a sakrije sitne nedostatke.

Drage dame, ukoliko niste sigurne koji vam kroj najbolje stoji, budete bez brige. Sa modelom princeza venčanice nikada nećete pogrešiti. Raskošna balska haljina i korset učiniće vaš struk uzanim, a grudi skladno oblikovanim.

Slični efekat imaju i modeli A-kroja. Zahvaljujući formi koja podseća na slovo A, takođe, prikrivaju svaki nedostatak, ali su znatno lakši za nošenje.

Venčanice za 2021. godinu

Prema mišljenu mnogih najsenzualniji je sirena stil. Baš poput tela čuvenih mitskih bića, ove uske venčanice oslikavaju liniju, dok se u donjem delu nogu šire. Prelaz obično kreće od kolena i može biti diskretan, blag ili dramatičan jasno naglašavajući širinu lepezaste završnice.

Sve što treba da znate o iznajmljivanju venčanice prema materijalu

Kako će vam stajati haljina za venčanje, osim kroja, zavisi i od materijala.

Čipka je tradicionalna tkanina za izradu venčanica. Prilikom izbora treba voditi računa o veličini ukrasnog tkanja, kao i o sastavu. Sasvim drugačije stoje na telu haljine od čipke sa elastinom, u odnosu na modele od končane i pamučne čipke.

Zbog izražene teksture čipka se često koristi kao detalj, stavljajući akcenat na leđa, rukave, dekolte ili neki drugi deo tela.

Svila i saten spadaju u “teže” materijale, te daju volumen venčanicama. Dok specijalno tkanje pruža prelepi sjaj koji odgovara prefinjenim krojevima.

Venčanice za 2021. godinu

Til je idealan za lepršave, letnje venčanice. Lagana struktura pruža neograničene mogućnosti, te je možete iskoristiti za lepršavi kroj, ali i za postizanje slojevitosti donjeg dela princeza modela.

Šta treba da znate o probi venčanice

Donji veš ima moć da vaše telo u trenu izmeni. Zato, pre nego što krenete sa isprobavanjem obucite odgovarajući veš i steznik, ako ga nosite.

Nemojte da zaboravite i na efekat visokih potpetica. Ne samo da određuju dužinu haljine, već vašem telu daju bolje držanje i izgled.

Moderne venčanice

Najlepše venčanice svetskih brendova vas čekaju u carstvu salona Dar.

1 thoughts on “Sve što treba da znate o iznajmljivanju venčanice

  1. Tijana kaže:

    Ova zelena princeza je velicanstvena ♥️

Comments are closed.