Venčanice za trudnice

Venčanice za trudnice

adminvencanja Comment 1 21/05/2021

Venčanice za trudnice učiniće posebnim vaše slavlje.

Dan kada ste saznale da ćete postati majka, sigurno ćete zauvek pamtiti. Međutim, pripreme za savršeno venčanje u trudničkim danima nisu nimalo lake. Dok vas ispunjava pregršt emocija morate da donesete odluku o mestu gde ćete izgovoriti sudbonosno „Da“. Zatim, da odlučite kakav meni želite i da probate svadbene torte kada vam zbog mučnine nije do jela. Ipak, najveći izazov predstavlja pronalaženje venčanice iz bajke.

Venčanice za trudnice

Iako je namenjena samo za jedno nošenje, ova haljina nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ne samo da mora savršeno da odgovara vašoj građi, već i da bude u skladu sa vašim modnim stilom i ličnošću.

Venčanice za trudnice

S obzirom da su naredni meseci za trudnice nepredvidivi, jer ne znaju u kojoj meri će se njihovo telo promeniti, ne čudi što su mnoge u dilemi kada je u pitanju izbor venčane haljine.

Silueta venčanice za trudnice

To što ste trudne nikako ne znači da je ponuda ograničena, niti da morate da pravite kompromis oko stila ili glamuroznih detalja. Bridal kuće svake sezone u svoje kolekcije uvrste mnoštvo kreacija za buduće mame tako da savršena venčanica za trudnice dolazi u svim krojevima i stilovima. Na vama je da odaberete onu o kojoj ste oduvek maštale.

Venčanice za trudnice

Prvi korak svakako je izbor siluete. Bez obzira što je opseg dizajna venčanica za trudnice eksplodirao poslednjih godina, još uvek postoje krojevi koji više odgovaraju od drugih. Stručnjaci savetuju da neveste izaberu haljine koje su prilagođene trudnoći. Odnosno, koje dozvoljaju ne samo da stomak raste, već i grudima koje će se povećati još u prvom tromesečju.

Venčanice za trudnice

Upravo takve mogućnosti pruža imperijski kroj. Ove venčanice za trudnice karakteriše lepršava silueta koja lagano pada niz telo, dajući potpunu slobodu pri kretanju. Dok gornji deo sa dubokim dekolteom je sečen ispod grudi, pa ne morate da vodite računa oko prepravki na struku.

Venčanice za trudnice

Posebni šarm daju statement rukavi pufnastog stila i sa blago spuštenim ramenima, te dodatno naglašavaju nežnu liniju vrata.

Venčanice za trudnice

Ukoliko ne preferirate modu iz doba Napoleona, budite bez brige. Venčanice u grčko rimskom stilu krasi ista lakoća kroja, a polukružni visoki izrez oko vrata sa najfinijim nitima ili kristalima pretvara vas u pravu boginju mode. Ujedno, odlična je zamena za upečatljivu ogrlicu.

Materijal venčanice za trudnice

Osim kroja važnu ulogu ima i materijal od kog je izrađena vaša svadbena haljina. On mora da prija telu, a istovremeno da prekrije sve nedostatke na njemu.

Venčanice za trudnice

Til, krep, žoržet i čipka imaju laganu formu koja „klizi“, te omogućavaju telu da „diše“. Odličan izbor je i skupocena svila, posebno za romantične neveste.

Savršena venčanica za trudnice

Za razliku od njih, novi materijal „mikado“, koji čini kombinaciju prirodnih i sitetičkih vlakana, je puniji i teži. Samim tim pogodan je za isticanje oblina, dok na trudničkim haljinama stvara nepoželjne neravnine.

Budite spremne na prepravke

Ukoliko u prvom tromesečju krećete u potragu za venčanicom morate da imate u vidu da vas čekaju izvesne prepravke.

Venčanice za trudnice

Zato je preporučljivo da nedelju dana pred venčanje zakažete poslednju probu kako bi krojači imali dovoljno vremena da prilagode vašem telu haljinu koju ste odabrale.

Venčanice za trudnice

Drage dame, u salonu venčanica Dar vas čeka nova kolekcija Cosmobella 2021. Među prekrasnim krojevima i najraznovrsnijim stilovima sigurno ćete pronaći model za svoju trudničku figuru.

 

 

Оставите одговор