Cene iznajmljivanja venčanica

Cene iznajmljivanja venčanica – Kako utiču na izbor vaše haljine iz snova?

adminvencanja Comments 0 26/09/2019

Cene iznajmljivanja venčanica igraju važnu ulogu u odabiru prave.

Venčanice su sigurno jedini komad odeće o kome devojke najviše pričaju sa prijateljicama na kafi, sestrama tokom shoppinga, pa i sa mama i bakama dok listaju stare porodične albume. O njima maštaju godinama, postepeno stvarajući svoju haljinu iz snova. Te ne čudi što su i prva asocija na venčanje.

Međutim, sanjaranje o velikom danu ponekad može da pokvari cena venčanica. Naročito ako se vaš izbor ne slaže sa predviđenim finansijama. Naime, večito pitanje: “koliki budžet za venčanicu treba da izdvojim” dodatno otežavaju različiti krojevi i bajkoviti modeli koji su u magazinima predstavljeni bez navedenih vrednosti.

Cene iznajmljivanja venčanica

Ukoliko ste krenule u potragu za najvažnijom haljinom, salon venčanica Beograd, Dar vas upoznaje sa faktorima koji formiraju cene iznajmljivanja venčanica.

Cene iznajmljivanja venčanica zavise od tkanina

Kao i kod svakog odevnog predmeta, cene iznajmljivanja venčanica određene su, najpre, kvalitetom tkanine. Ručno vežene venčanice spadaju u prava umetnička dela. S obzirom da su za njihovu izradu potrebni sati i sati rada čitavog dizajnerskog tima, opravdavaju izdvojeni iznos.

Svila je, takođe, jedan od najskupocenijih materijala. Ova fina tkanina pleni neverovatnim sjajem dostojnim kraljevskog venčanja. Ako vam je cena previsoka, tu su satenske venčanice. Saten se dobija specijalnim tkanjem svile i veštačkih niti. Tako da ćete osetiti potpuno istu mekoću pod dodirom svoje najvažnije haljine.

Druga opcija za svilu jeste šifon. Napravljen od pamuka, svile i sintetičkih vlakana daje jedinstveni spoj elegancije i lepršave razigranosti, koja savršeno odgovara kroju princeza venčanice.

Cene iznajmljivanja venčanica zavise od detalja

Luksuzne venčanice prati mnoštvo Swarovski kristala, 3D čipke, bisera… Pa su i cene iznajmljivanja venčanica više što je više ukrasa na njima.

Cene iznajmljivanja venčanica

Za dame koje neguju klasični stil pravi izbor su venčane haljine. Iako dolaze sa nižim cenama svojom svedenom formom donose prefinjenost davnih vremena. Dok jednim upadljivim detaljem unose glamur u vaš wedding look.

Koliku moć imaju ove haljine potvrđuje i podatak da su Kate Moss, Alicia Keys, Megan Fox, Keire Knightley i mnoge druge holivudske zvezde za svoj najvažniji dan u životu ponele upravo ove haljine umesto raskošnih venčanica.

Cene iznajmljivanja venčanica određene su brendom i sezonom

Iako je u pitanju kreacija koju ćete nositi samo jedan dan, mnoge neveste su spremne da prekorače izdvojeni iznos za iznajmljivanje venčanica. Naročito ako žele da ponesu haljinu omiljene modne kuće.

Dizajnirane venčanice obezbeđuju kvalitet kakav zaslužujete. Počev od prve skice, preko krojenja, pa do završnog šava – svaki deo na njima je brižljivo planiran i izrađen pod budnim okom talentovanih kreatora. Ujedno, ovi modeli dolaze u limitiranim serijama. Tako da ćete biti sigurne da je vaša venčanica jedinstvena.

Imajte u vidu da cene iznajmljivanja venčanica zavise ne samo od potpisa koji nose, već i od sezone. Novi modeli venčanica zahtevaju veću sumu novca, nego stare kolekcije.

Cene iznajmljivanja venčanica

Kako sezona svadbenih proslava uveliko traje posetite na vreme salon venčanica Dar. Ovde vas čekaju ne samo aktuelni Cosmobella i Alessandro Angelozzi krojevi, već i najnovije Tarik Ediz venčanice, kao i kolekcija Demetrios 2020.

0 Comments

Оставите одговор